Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за декември 2016

Приключения и приятни изненади за Девите

01.12.2016г. / 12 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Бляскавите празници са в пълна хармония с личното ви излъчване. През този месец основна грижа за вас няма да е работата, а именно подготовката за посрещането на Коледа и Нова година. Празничната треска ще ви завладее изцяло, в което впрочем няма нищо лошо.

Дистанцирайки се от ежедневните задължения и бизнеса ще отдадете дължимото внимание на близките си. За необвързаните Лъвове старата година може да завърши с нова любов.

Дева

Необходимостта да се разкъсвате между ежедневната рутина и празничната суета може да ви се отрази леко стресиращо. Ако е възможно да вземете отпуск преди Коледа и да се върнете на работа в първите дни на следващата година, то направете го. Така ще разполагате с достатъчно време да подготвите дома си за празниците и да им се насладите.

Още по-добрия вариант е да си организирате пътуване и да отидете в непозната обстановка, но с любими хора. Ще преживеете незабравими приключения, изпълнени с любов и изненади, които ще ви заредят с оптимизъм.

Снимка: iStock

Везни

Този път реагирате на предпразничната треска изключително спокойно. Докато другите се чудят как да разпределят времето си между служебната заетост и шопингът вие вече сте създали стройна организация у дома и сте раздали задачите. Със служебните занимания ще се справите без усилия.

Финансите ви ще са повече от стабилни, защото ще получите допълнителни приходи като награда за усилията, положени през цялата година. В личен план ситуацията е повече от приятна. Най-красивите моменти ще споделите в компанията на най-любимите си хора.

Скорпион

Ще изпратите старата година с нови емоции и много вероятно с нова любов. За необвързаните това е добра новина, но любовните трепети няма да подминат и онези от вас, които вече имат стабилна връзка. Препоръката към тях е да са внимателни и обективно да преценят дали си заслужава да загубят изграденото или са попаднали в паяжината на собствените си илюзии.

С професионалните задължения ще се справите. Те са ви познати. Благодарение на бързата ви реакция и креативни предложения може да ви предложат по-интересна или по-високоплатена позиция, даже ново работно място. Финансовото състояние също е стабилно, защото предвидливо сте заделили запаси за предстоящите празници. Наслаждавайте се на свободното време и искрените чувства.

Коментирай