Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5-11 декември 2016

Еротика за Раците и нова любов за Телците

05.12.2016г. / 16 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще вземат много важно решение за бъдещето на връзката си. Възможно е това да е следваща стъпка за общо съжителство, новина за бебе или предложение за брак. Ако сте необвързани, не отбивайте поканите за срещи. Може да намерите нова любов.

Дева

Вашият любовен живот и работата ви ще са неразривно свързани. Възможно е да отправите или да получите покана за среща от колега или тепърва да усетите някаква тръпка с някого от офиса. Ако привличането е взаимно, спокойно може да направите първата крачка. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на хармония в любовта.

Снимка: istock

Везни

Това ще бъде вашата седмица за романтика! Още в първите дни в спалнята ще бъде горещо. И двамата сте в настроение да експериментирате и най-важното е, че ще бъдете доволни от резултата. Ако сте необвързани имате добри перспективи да срещнете някоя интересна личност. За кратко време ще си допаднете, а приятелството е първата стъпка към здравата любовна връзка.

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, очаквайте много любов и романтика с любимия човек. Венера е във вашия сектор на дома и ще се задържи там до 3-ти януари 2017. В резултат може да решите да направите някои промени в дома си или ако не живеете заедно, има шанс да се съберете под един покрив.

Коментирай