Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5-11 декември 2016

Еротика за Раците и нова любов за Телците

05.12.2016г. / 16 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Комуникацията между вас и вашия любовник ще бъде повече от хармонична. В сряда Венера ще влезе във вашия трети дом на комуникацията и ще се задържи там до първите дни на януари 2017.

В резултат ще имате възможността да разговаряте по-добре с партньора, ще успявате да намирате компромисни решения. Очакват ви мили думи. За други стрелци, които не са в сериозна връзка, но имат тръпка към някого, е възможно да направят първата крачка и да споделят чувствата си.

Козирог

Първите дни на новия месец ще са изпълнени с напрежение за Козирозите. Това ще ви накара да мислите по-малко за романтика. Не се оставяйте на рутината и проблемите да нарушат хармонията във връзката ви. Отделете време и помислете за живота си, за любовта.

Водолей

Вие сте в завидна позиция тази седмица относно любовта. Може да достигнете нови висоти в отношенията с любимия човек и да се почувствате невероятно. В сряда Венера ще навлезе в знака на Водолей и ще повиши вашата увереност и магнетизъм.

Свързани статии

Ще бъдете повече от зашеметяващи и ако търсите нова любов, има шанс да я срещнете.

Риби

Обвързаните Риби ще оставят хаоса край себе си, за да се насладят на компанията на половинката си. Седмицата е подходяща за вашето малко бягство, затова планирайте кратко пътуване. Приоритет ще бъде духовната връзка помежду ви, която ще се задълбочи, както и вашата оценка за любовта.

Коментирай