Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 12-18 декември 2016

Хармония в любовта за Близнаците

12.12.2016г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Вашият любовен живот ще е всичко друго, но не и скучен. Още в началото на седмицата заедно с любимия човек ще се впуснете в приключение. Това може да е пътуване, да посещавате заедно спорт, семинари и т. н. Ако нямате половинка до себе си, бъдете по-социални, защото докато се забавлявате с приятели може да намерите нова любов.

Дева

Вие и вашият партньор може да получите вълнуващи новини. Това може да е новина за пътуване, закупуване на нов дом. Има и друга възможност да направите заедно дългосрочни финансови планове. Времето с любимия човек ще ви носи радост и удовлетворение.

Снимка: istock

Везни

Комуникацията с вашата половинка ще бъде изпълнена с изненади. На моменти ще има конфликти, но за щастие бързо ще успявате да ги изгладите. По-важното е, че и двамата сте на едно мнение, че любовта ви се нуждае от повече разнообразие. Ще ви бъде лесно да решите как да постигнете това разнообразие.

Скорпион

Финансовите въпроси ще са на преден план за вас и партньора ви. Възможно е да откриете обща сметка, да спестите малко пари за нов дом, ваканция. Любовният ви живот ще е вълнуващ и интересен. Отдайте повече време един на друг, покажете внимание, загриженост.

Коментирай