Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 12-18 декември 2016

Хармония в любовта за Близнаците

12.12.2016г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Уважаеми Стрелци, за вас всичко ще бъде любов! Във вторник, пълнолунието ще бъде в 7-ми дом на партньорствата и това ще ви донесе повече хармония във взаимоотношенията с половинката. Ще се подобри комуникацията, ще разкриете вашите емоции и чувства. Ще успеете и да достигнете други по-големи нива на интимност.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще трябва да обърнат повече внимание на партньора си. Тя или той може да има леки здравословни проблеми или да се нуждае от вашата емоционална подкрепа. Въпреки това ще намерите и много забавни и приятни начини да прекарате времето си заедно. Ако търсите нова любов, огледайте се! Дали не пропускате нечие внимание?

Водолей

Романтика очаква родените под знака на зодия Водолей. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия сектор на истинската любов. Това ще ви помогне да се преоткриете с партньора.

Свързани статии

Необвързаните представители на зодията имат големи шансове да срещнат нова и интересна личност, която силно ще привлече вниманието им.

Риби

Обвързаните Риби ще усетят подкрепата на близък човек по отношение на любовта. Възможно е да разрешите сложна ситуация или тази подкрепа да е част от изненада към любимия човек. В резултат ще бъдете още по-близки с партньора.

Коментирай
Свободно време