Всичко за зодиите

Коледни подаръци за него според зодията

Везните обичат хубавите парфюми

19.12.2019г. / 16 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Управлявани от Слънцето, мъжете Лъвове обичат скъпите подаръци и луксозните стоки, също като Телците. Лъвовете харесват лукса в кралски размери. За коледен подарък може да им поднесете нещо фино, като копчета за ръкавели, висок клас часовници, гривни, запалки, качествено питие с чаши. Не забравяйте и коледната картичка, Лъвовете обичат да се чувстват специални.

Дева

Мъжете родени под знака на зодия Дева са практични, работохолици и романтичните подаръци рядко биха ги впечатлили. Трудно може да им се угоди и нищо не е в състояние да им достави толкова голямо удоволствие, колкото работата.

Ето защо изберете коледен подарък, който ще е полезен по някакъв начин в това, което се занимават. Също така може да им купите дреха, спа почивка, карта за спортната зала.

Снимка: Istock

Везни

Мъжете Везни обичат всичко, в което има хармония и баланс. Те са ценители на хубавите парфюми, така че може да ги изненадате с любимия им аромат или някои от последните предложения на пазара. Мъжете Везни обичат музиката и пътуванията. Ето защо може да им поднесете за коледен подарък почивка или билети за концерт.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са известни със своята интензивна, но и загадъчна природа. За коледен подарък изберете хубава книга, бутилка от любимото им питие или слънчеви очила, шал, хубави ръкавици, тъй като Скорпионите обичат аксесоарите, които завършват визията им.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати