Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 2-8 януари 2017

Скорпион – Любовта е във въздуха

02.01.2017г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Що се отнася до финансите, тази седмица ще бъде успешна за тези от вас, които се намират във връзка. Има възможност заедно да направите инвестиция, която да е в дългосрочен план. Бъдете внимателни с подписването на договори и се отдайте на романтични моменти.

Дева

Любовната ви връзка ще ви донесе много приятни емоции през януари. На 3 януари Венера ще навлезе във вашия сектор на партньорството, където ще остане до 3 февруари. В резултат вие и вашата половинка ще се насладите на повече хармония и подкрепа. Ще наваксате там, където сте имали пропуски. Някои от вас може да получат и предложение за брак. Ако се намирате в неангажираща връзка, може би тя ще прерасне в нещо повече.

Снимка: istock

Везни

Ако сте необвързани, напълно възможно е 2017-а да започне за вас с офис романтика. Планетата на любовта Венера ще въведе положителни промени в много сектори на вашия зодиакален знак. Дори и любовта да не ви очаква на работното място, бъдете отворени, защото може да срещнете някоя интересна личност навсякъде.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Този вторник може да очаквате истинска романтика. Венера ще се движи във вашия 5-ти дом на любовта и удоволствието и така ще се задържи до другия месец. Ако сте необвързани, за вас започва благоприятен цикъл, който ще ви даде възможност да срещнете нова любов.

Очаквайте много положителни събития, нови познанства, особена духовна връзка, с някой който може да се окаже вашата сродна душа.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време