Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 2-8 януари 2017

Скорпион – Любовта е във въздуха

02.01.2017г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако имате планове да заживеете под един покрив с любимия човек, периодът е подходящ да направите тази промяна. В случай, че скоро сте срещнали някоя интересна личност, може би ще решите да представите него или нея пред близките си. Меркурий ще попадне във вашия знак в неделя. Сега е момента да кажете всичко което искате на половинката ви.

Козирог

Що се отнася до комуникацията с вас и половинката ви, тази седмица всичко ще се промени. Ще се насладите на повече хармония в личния живот. Във вторник Венера ще се движи във вашия сектор на съобщенията. Това ще улесни взимането на решения заедно с половинката. Ще направите любовния си живот приоритет.

Водолей

След вторник ще се чувствате по-комфортно да говорите с партньора си за финанси, ако се намирате в сексуална неангажираща връзка.

Свързани статии

Ако наскоро сте започнали сексуална връзка, тези взаимоотношения ще започнат да се развиват в друга посока. Ще имате желание да научите повече един за друг. Комуникацията ще върви гладко.

Риби

Новата година започва и с повече романтика за родените под знака на зодия Риби. Венера ще ви окаже своята мощна подкрепа в рамките на един месец. В резултат ще се чувствате по-уверени, а и няма да ви липсва вниманието на противоположния пол.

Вашият магнетизъм ще очарова и ако сте необвързани, имате шанс да срещнете някоя интересна личност. Обвързаните Риби ще се радват на хармония с партньора.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време