Всичко за зодиите

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Бонбони, бельо и...

31.01.2017г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Блясъкът и жизнеността са част от душата на Лъва. Родените под тази зодия не могат да се разделят със светлината на прожекторите и това важи и за Деня на влюбените. И двата пола биха се впечатлили от фините аромати. Затова една от идеите за подарък може да е парфюм. Романтичната вечеря трябва да бъде съпроводена от красива гледка.

Лъвовете държат много на обстановката. Ако им поднесете подарък, с който да блестят още повече, те ще го оценят високо. Затова може да помислите и за някакъв аксесоар. Що се отнася до секса, в спалнята вземете със себе си шоколад и го направете част от еротичните игри.

Дева

Взискателните Деви трудно биха се впечатлили от подаръка си за Свети Валентин. Важно е да изберете изненадата така, че да отговаря на техните интереси и интелект. Това може да е книга, някаква рядка колекция, образователен курс, принадлежности за лов, риболов.

Снимка: istock

Везни

Докато се опитват да поставят в равновесие себе си, представителите на зодията биха се радвали половинката им да поеме инициативата за Свети Валентин, тъй като техните желания може да са объркани.

Важно е при избора на подарък да се съсредоточите върху техните нужди. Спортни принадлежности, спа почивка, някаква дреха, бельо, изобщо всичко, което в този момент знаете, че той или тя се нуждае.

Скорпион

За интензивните и страстни представители на Скорпион, трябва да направите нещо специално за празника. Въпреки това, знайте, че те ще се зарадват особено много на малките детайли. Скорпионите ценят малките неща повече от всеки друг в зодиака. Тяхната страст може да бъде провокирана и от една бележка с любовно послание.

Ако изборът ви се е спрял на дрехи, нека те да са в червено или черно. Някои Скорпиони имат интерес към духовността и мистиката, затова може да им подарите литература на тази тематика или да им поръчате персонален годишен хороскоп. Тъй като са много страстни, помислете и за секс играчки.

Коментирай