Всичко за зодиите

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Бонбони, бельо и...

31.01.2017г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Прекрасните Стрелци ще оценят винаги усилията на половинката за предстоящия празник. За да плените наистина сърцето им, направете или поръчайте десерти с любовно послание. Стрелците са свободолюбиви личности и повечето от тях обичат да пътешестват, да спортуват. Изберете подаръка в тази посока. Може да е почивка за двама, спортен екип, скок с бънджи или парашут, курс по гмуркане в някоя екзотична дестинация, карта за спа процедури или фитнес.

Козирог

Козирозите не са от онези представители на зодиака, които биха се впечатлили кой знае колко от Деня на влюбените. И все пак осигурете бутилка хубаво вино и романтична вечеря. Ваучер за пазаруване, спа процедури или уикенд за двама са подходящи подаръци за тях.

Водолей

Когато избирате подарък за представител на зодия Водолей, трябва добре да проучите какво би усмихнало тяхната безгрижна личност. Обикновено родените под този знак са творчески натури, изключително интелигентни, креативни.

Свързани статии

Ето защо изберете подаръка в тази посока. Нещо, което да е част от тяхното хоби, да ги направи по-добри в работата им. Към основния подарък добавете и малка изненада като фино бельо, парфюм и задължителните шоколадови бонбони.

Риби

Дълбоко свързани с емоциите си, Рибите биха се впечатлили най-силно от романтично пътуване за Деня на влюбените. Освен екскурзията поднесете им специална фотосесия за двама. Това наистина ще ги впечатли. След това оформете снимките в красив колаж и ги поставете на видно място в дома си.

Коментирай