Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за февруари 2017

Промени за Близнаците

01.02.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Новите събития и преживявания ще са свързани предимно с професионалните задължения и бизнеса. Ако сте си набелязали да реализирате някакви промени, то ще успеете да постигнете целта си. Възможни са и новости, свързани с личните и семейни отношения при това в положителна насока.

Ще изгладите недоразуменията, ще изчистите съмненията и ще се заредите с добро настроение и оптимизъм. Вероятно е да ви потърсят за участие в нов проект, оценявайки творческия ви потенциал.

Козирог

Най-дефицитно през този месец ще е свободното ви време. Непрекъснато ще ви затрупват с нови и нови задачи, които при това изобщо няма да ви харесват и няма да ви вдъхновяват за работа.

Не е изключено да ви съкращават сроковете, да поставят допълнителни изисквания, което ще създава още повече напрежение. В крайна сметка, ще получите очакваното възнаграждение за положения труд, така че действайте.

Снимка: iStock

Водолей

Творческият ви потенциал е силен и сте склонни да се потопите изцяло в работата си. До такава степен, че да игнорирате близките, да не ви прави впечатление какво се случва с тях. Разпределете времето си между професионалните и семейните задължения.

Ще се наложи да реализирате няколко делови пътувания, където ще можете да представите резултатите от работата си и да създадете поредица полезни контакти. Финансовото ви състояние ще е стабилно.

Риби

Положителните ефекти през този месец ще са свързани с личните и любовните ви отношения. Семейните представители на вашия знак ще постигнат пълна хармония с партньора. Необвързаните най-после ще попаднат на подходящия човек.

Ще разполагате с достатъчно пари, за да си позволите кратко пътуване в желано направление или пък да купите полезна вещ за бита и домакинството. Не е желателно през този месец да взимате пари назаем, нито да уреждате финансови сделки.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай