Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за февруари 2017

Промени за Близнаците

01.02.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Професионалните успехи ще се отразят положително на самочувствието ви. Ще се почувствате доволни и спокойни, но не е лошо и да сте бдителни спрямо реакциите на околните. Ако наскоро сте започнали романтична връзка, то тя ще се развие благоприятно с шеметна скорост. За да поддържате добро физическо състояние е желателно да си организирате някои „царски“ глезотии като сауна, масаж, джакузи.

Дева

На преден план за представителите на вашия знак през този месец ще са професионалните задължения. Склонни сте даже да пожертвате времето за развлечения за сметка на работата. Подобна тактика може и да създаде проблеми в личните отношения.

Любимите ви хора ще се почувстват пренебрегнати и няма да ви спестят критиките. Не отлагайте решаването на битови въпроси, така или иначе вас чакат. Постарайте се в почивните дни да сте по-дълго на открито и сред природата.

Снимка: iStock

Везни

Както енергетиката, така и настроението ви през този месец ще са леко нестабилни. Склонни сте да се натъжавате от дреболии и да приемате обикновени факти твърде песимистично. Споделяйте тревогите с близките си. Те са много по-обективни от вас и са в състояние да интерпретират събитията от различен ъгъл. На работното място ще се натъкнете на затруднения.

Не бива да се отчайвате, да губите увереност. Обсъждайте с колегите, възползвайте се от опита им. Финансовото ви положение също е неустойчиво. Използвайте спестяванията си само, ако ви изпадне скъпа вещ на изгодна цена или пък ако се наложи да предприемете важно пътуване. То ще е свързано не само с приятни впечатления, но и с нови полезни за бизнеса или професията ви контакти.

Скорпион

Спокоен месец. Вероятно често ще ви се иска да оставате насаме със себе си, да търсите уединение и да се потапяте в собствените си мисли. Не е изключено да ви хрумне да вземете няколко дни отпуск и да заминете някъде, далеч от дома. Направете го, но със съгласието на близките си, ако не искате връщането да е съпроводено с неприятности.

Обстановката на работното място ще е лишена от изненади. Рутинните задължения ще са ви по-скоро досадни, отколкото уморителни. Отделете време за спорт, ако искате да преодолеете инерцията.

Коментирай
Здраве и красота