Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 6-12 февруари

Романтична седмица

05.02.2017г. / 11 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Този петък лунното затъмнение във вашия знак ще ви позволи да се разкриете пред половинката ви. Ако досега не сте били сигурни в чувствата на партньора си, това ще се промени. Бъдете себе си, не се опитвайте да се променяте, за да привлечете повече внимание. Любимият човек ще ви докаже, че няма причина да се притеснявате.

Дева

Ако доскоро сте страдали заради любов, тази седмица ще започнат да настъпват някои промени в любовния ви живот. След лунното затъмнение в петък, той ще започне постепенно да се нормализира. Помислете дали има някого, когото преследвате и който може би не отговаря на чувствата ви. Сърцето ви заслужава да получава любов, не го забравяйте!

Снимка: istock

Везни

Любовта ще се движи в положителна посока и тази тенденция ще продължи. Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде специална след вторник. Няма да има притеснения помежду ви, ще разговаряте на лични теми, ще засегнете интимни въпроси. Напът е и да се сбъдне някое силно ваше желание по отношение на любовта.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията тази седмица може би ще поднесат приятна изненада на близките си. Това може да е новина за общо съжителство, закупуване на нов дом, предложение за брак и дори новина за бебе. Очакват ви хубави дни.

Коментирай