Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 6-12 февруари

Романтична седмица

05.02.2017г. / 11 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Разговорите между вас и любимия човек ще бъдат за любовния ви живот и партньорството ви. Ще споделяте своите идеи, мисли, ще разрешите стари спорове. Седмицата е подходяща за планирането на забавление с приятели или пътуване.

Козирог

Що се отнася до финансите, през тази седмица очаквайте с любимия човек добри новини. Възможно е да изплатите някакъв дълг, с което да освободите бъдещите си доходи. Също така ще споделите ваши интимни желания, които досега сте пазили в тайна от половинката си. След като го направите, ще се почувствате по-близки и много по-обичани.

Водолей

Този петък лунното затъмнение във вашия сектор на партньорство ще доведе до повратна точка в любовта. За щастие промените ще са в положителна посока и с половинката ви ще се почувствате по-близки. Очаква ви удовлетворение, хармония.

Свързани статии

Някои от вас ще получат предложение за брак, за други, ако са били разделени поради някакви обстоятелства, ще има шанс отново да се съберат. Щастието е при вас.

Риби

Тази седмица вие и вашият партньор ще имате възможност за провеждането на дълги, важни и смислени разговори. Възможно е да планирате някаква голяма промяна в живота си. Действате плахо, а не бива. Всичко ще бъде наред, просто трябва да се доверите един на друг.

Коментирай
Свободно време