Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за март 2017-а

Съдбовна среща за Близнаците

01.03.2017г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Пролетта ще ви изпълни с нежни чувства по типичния си начин. Слънчевите лъчи буквално ще ви зареждат с романтика. Отношенията на работното място и у дома ще са спокойни, а с любимия човек ще са хармонични и пълноценни.

Оптимистичното настроение ще бъде източник на вдъхновение, благодарение на което ще преодолеете професионалните затруднения. Опитайте да сте по-пестеливи, избягвайте излишните харчове. Създайте си резерви.

Дева

Всички знаят колко сте организирани и последователни. Готови сте да съдействате за отстраняването на всеки безпорядък и по този повод ще ви се струпат доста грижи. Близките очакват от вас да се справите с всички битови проблеми, а колегите – с всички трудни казуси. Няма място за паника, важно е да овладеете процесите, финалът ще е успешен.

За ваша радост, ще получите допълнителни финансови постъпления и възможност да си организирате някакво интересно пътуване.

Снимка: iStock

Везни

Желателно е да започнете седмицата с умерено темпо. Разпределяйте енергията си така, че да избегнете състояния на преумора, отпадналост, липса на концентрация. Занимавайте се със сложни задачи само, когато усетите, че ще ви стигнат силите и няма да се наложи да изоставите започнатото по средата.

Следвайте интуицията си при уреждане на лични отношения. В състояние сте да изгладите съществуващите конфликти. Излъчването ви е силно, не е изключено да започнете ново романтично приключение.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна и сте изненадващо общителни. На всичкото отгоре сте и много привлекателни. Сега е моментът да изгладите конфликтите с колегите, съседите и роднините. Ще създадете нови контакти и ще възстановите някои „позабравени“ стари. И в двата случая ще си осигурите възможност за професионален напредък. Финансите ви са стабилни. Не са изключени и допълнителни постъпления.

Коментирай