Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за март 2017-а

Съдбовна среща за Близнаците

01.03.2017г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Едва ли нещо би възпрепятствало стремителното ви придвижване напред. Излъчването ви е много силно през този месец, убедителни сте и ще получавате нужното съдействие дори тогава, когато не сте търсили помощ. В деловата и професионална сфера са възможни леки спънки.

Ще се справите по-успешно, ако намалите темпото и се съобразявате с обективните условия. Отношението ви към близките трябва да е компромисно. Избягвайте острите критики, които биха предизвикали конфликти. Спокойната домашна обстановка зависи изцяло от вас.

Козирог

Силата ви през този месец ще е в личните отношения. Ще преодолявате конфликтите един по един и то в най-неочаквания момент. Най-проблематичните спорове, тези на работното място ще намерят решение дори без прякото ви участие.

Твърденията ви от миналото ще бъдат доказани в настоящето. Ще се наложи да се справите с битова авария или друго техническо затруднение. Вероятно ще е свързано и с допълнителни финансови разходи. Преценете ситуацията, но не правете икономии за сметка на сигурността си. Ще разполагате с безусловна подкрепа от страна на любимия човек, което ще освежи връзката ви.

Снимка: iStock

Водолей

Опитайте се да намалите разходите този месец. Времето ви ще е заето предимно със служебни и професионални задължения, но трябва да обръщате внимание и на случващото се у дома. Някои събития може да ви убягнат и да изпуснете ситуацията от контрол.

Енергетиката и творческият ви потенциал са достатъчни, за да се справите със затрудненията. Инициативата е във ваши ръце. Ако се налага да пътувате, то подготвяйте се старателно.

Свързани статии

Риби

Слънцето е във вашия знак и това ви осигурява достатъчно енергия. Действайте с размах, дайте воля на въображението си. Някои спънки, свързани с личните отношения може да помрачат настроението ви, но не си струва да се отчайвате.

Преценете смисъла на връзките си. Част от тях са лишени от съдържание. Може би е време да преодолеете консерватизма и да ги прекратите. За сметка на това новите контакти ще се окажат далеч по-пълноценни и полезни. Редувайте активната работа с пълноценна почивка.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай