Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за юли 2017

Спокоен месец за Лъвовете

01.07.2017г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Задълженията ви през този месец ще са в рамките на обикновеното и познатото, но това съвсем не значи, че няма да усетите ефекта от натрупания до момента стрес. Малко по малко умората ще започне да надделява и е желателно да вземете превантивни мерки.

Постарайте се да не прекалявате с нищо, разпределяйте задачите си равномерно, намалете контактите, ограничете ги само до кръга на най-близките си хора, с които имате спокойни и хармонични отношения. В края на месеца Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще ви подейства тонизиращо.

Ако е възможно точно тогава да си позволите отпуска, то направете го. В случай, че няма такъв вариант, то постарайте се да намалите темпото, осигурете си време за спорт, фитнес, басейн, разходки на открито. Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви сложни казуси. От вас зависи да се дистанцирате от стресови ситуации.

Дева

Предстои интересен месец за стабилните и организирани представители на вашия знак. Всъщност, контактите ще са интензивни, преживяванията разнообразни и ще се случат разни промени. Вие не обичате резките промени, но тези ще се случват толкова естествено и с личното ви участие, че даже няма да си дадете сметка за какво точно става дума.

Някои от вас ще решат да се занимават с нова дейност, да се откажат от вредните навици, да повишат познанията си, да се включат в група по интереси и какво ли още не, но тези действия ще са обмислени, целенасочени и добре подготвени.

Едва, когато събитията се случат ще установите, че сте променили нещо важно в живота си и това ще ви зарадва. Като краен резултат ще разширите перспективите и зоната си на влияние.

Везни

Вие сте хора активни, динамични, не намалявате темпото нито за минута. Лятното Слънце усилва вдъхновението ви. Постигайки една цел, светкавично тръгвате към следващата, не се задоволявате с наличното. Всеки покорен връх ви води към следващия, подтиква ви към проверка на възможностите, към самоусъвършенстване.

Точно за това периодът ще е изпълнен с интересни събития, нови контакти, вълнуващи развлечения. Плановете ви са сериозни, а резултатите ще са максимални. Ще успеете да се възползвате от всяка ситуация, в която попадате, дори да не е съвсем благоприятна.

Благодарение на оптимизма и умението ви да намирате общ език с всеки ще преодолеете какви ли не затруднения. Следвайте интуицията си и проявете предпазливост, когато сте в критична ситуация.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Скорпион

Лятото обикновено подтиква към мързел, но вас ще ви подтикне към размишления. Ще си зададете куп въпроси, на които наистина можете да отговорите само вие. Ще обърнете поглед към вътрешния си мир, за да установите, че е крайно време да се откажете от хазартния си подход към живота и да инвестирате в самите себе си.

Нищо няма да ви се получава лесно, но ако проявите търпение и приемете затрудненията като естествени елементи на житейския ви път ще се справите с тях без сериозни усилия и ресурси. Колкото по-старателно се трудите, толкова повече ще постигнете.

Променяйки себе си ще промените и околната среда, и отношението на хората от постоянното си обкръжение, които ще ви възприемат с много повече доверие и уважение.

Коментирай