Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за юли 2017

Спокоен месец за Лъвовете

01.07.2017г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Стрелец

Няма да усетите кога ще започне и кога ще свърши този месец. Ще се наложи да действате буквално на „бързи обороти“. През цялото време на някъде ще бързате, нещо ще правите, ще кроите планове и, в интерес на истината, ще има защо. Всяка крачка ще е важна, всяко решение – изпълнимо.

За кратко време благодарение на активните ви и целенасочени действия нещата „ще си дойдат по местата“. Ще уредите личните конфликти, различни уговорки, свързани с движимо и недвижимо имущество, отношенията с роднините и съседите.

Изобщо, почти ежедневно ще можете да се поздравите с някакъв резултат. Ще се натъквате, разбира се, и на затруднения, но те ще са полезни, за да ви „приземяват“ и да запазите чувството си за мярка.

20 отличителни черти на зодия Стрелец

Козирог

Вие не сте от хората, които лесно допускат някого до себе си и може би точно за това винаги сте обградени от малко, но стабилни и верни приятели. Лятото предразполага към развлечения и какъв по-добър момент, за да се види човек с близките си или с хора, с които не се е срещал дълго време.

С други думи казано, предстои ви интересен и наситен с положителни емоции месец. Независимо дали сте в отпуска или на работа ще имате прекрасната възможност да освежите връзките, да се порадвате на предпочитана компания, да си осигурите развлечения.

Като се има пред вид изостреното ви чувство за справедливост е желателно да се въздържате от яростни дискусии, доказвайки позициите си. Истината е различна за всеки, а за вас е важно да запазите доброто си настроение и предпочитаното обкръжение.

Водолей

Събитията ще са динамични и ще се наложи бързо да се „пренастройвате“ от една тема на друга. На моменти може да се почувствате неуверени или да ви е трудно да изберете правилната тактика. Не се стресирайте излишно, възползвайте се от чуждия опит и възможностите за получаване на бърза информация от световната мрежа.

Подхождайте към проблемите с чувство за хумор, а към желаещите да ви навредят с добронамереност и снизходителност. Никой не е идеален, важно е грешките да бъдат установени и отстранени своевременно. Единственият фактор, който може да ви навреди са собствените ви опасения и несигурност. В такива моменти можете изцяло да разчитате на близките си.

Риби

Единствената бариера за осъществяване на собствените ви желания са собствените ви предразсъдъци и опасения. Предпоставките за напредък са налице, от вас зависи дали ще ги използвате. Започнете да мислите за себе си, да си поставяте конкретни цели.

Свързани статии

Вашето щастие е във вашите ръце и ще остане там докато подредите приоритетите и започнете да живеете за себе си. Подхождайте решително към предизвикателствата. Не всички ще са свързани с интересни събития, но поне няма да живеете с мисълта, че сте пропилели шансовете си.

Не е изключено да създадете нови партньори, да разширите бизнеса, да промените професионалния си статус. Първоначално приходите ви може и да останат същите, но скоро ще имате допълнителни постъпления.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай