Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Успехи за Везните

30.10.2017г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Домашните и битови задачи ще се окажат по-важни от всички други. На работното място нищо няма да ви изненада. Опитвайки се да създадете ред и уют у дома, не се притеснявайте да изхвърлите вещи и предмети, които вече не ползвате или са си „изживели времето“. Имате нужда от приятна обстановка и от вас зависи да си я създадете. Така ще освежите и личните отношения. Не е изключено да решите съдебен спор в своя полза.

Дева

Според една стара мъдрост – парите са враг на приятелството. Въздържайте се от каквито и да било финансови сделки с близките си или, с други думи казано, не давайте пари назаем. За да помогнете на приятелите си не е нужно непременно да бъркате в портмонето си. По-добре го направете с лично участие в преодоляването на проблема. Изобщо, въздържайте се от необмислени разходи. Нова романтична връзка може да ви изглежда обещаваща, но ще е мимолетна.

Как да спечелите любовта на жена от зодия Лъв?

Везни

Успехът ще връхлети изненадващо. Вероятно ще получите допълнителни финансови постъпления, с които ще имате възможност да реализирате някакъв смел замисъл. Не е изключено парите да са свързани с хобито ви, любимо занимание или друг вид умение, изискващо сръчност. Действайте смело, сега е моментът да съчетаете полезното с приятното и да печелите от творческите си способности. Любимият човек ще ви подкрепи безрезервно.

Скорпион

Действайте с умерен ентусиазъм. Избягвайте проявите на инат и стихийност. Ако допуснете грешки, то ще е от безкомпромисност, прибързаност и желание да се наложите на всяка цена. Очарователни сте и можете да спечелите много повече с шега и усмивка, отколкото със сарказъм и критика. Моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции. Сърдете се на себе си, ако имате конфликти с любимия човек.

Коментирай
Здраве и красота