Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Успехи за Везните

30.10.2017г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Обмисляйте действията си и се въздържайте от каквито и да било авантюри, особено ако са свързани с допълнителни разходи. Идеите, които ви хрумват изглеждат интересни, но или не са обвързани с финансовите ви възможности, или не сте сигурни че ще си осигурите съдействие.

Използвайте въображението си за справяне с битовите въпроси, а не за стартиране на нов бизнес. Ще намалите разходите, ако обсъждате всяка покупка с близките и се въздържате от прекалена самоинициатива.

Козирог

Обстановката на работното място ще е напрегната. Околните непрекъснато ще се вкарват в някакви спорове, а за вас е по-добре да не участвате. Вслушвайте се в разговорите и наблюдавайте внимателно ситуацията.

В състояние сте да избегнете неприятностите, но за целта трябва да сте изключително предпазливи. В личен план едва ли ще имате някакви неприятности. Отношенията ще са спокойни. Ако наскоро сте правили някакви инвестиции, ще установите, че печалбата от тях не отговаря на очакванията ви.

10 странни любопитни факта, които звучат невероятно

Водолей

В състояние сте да се концентрирате сравнително бързо и сте доста работоспособни. За кратко време ще отхвърлите поредица дребни ангажименти и ще имате възможност да се захванете за по-сериозни задачи с дългосрочен ефект. Успехът на работното място е предпоставка за добро настроение.

Свързани статии

Постарайте се да не противоречите на близките си, нямате полза от конфликти. Ще получите интересно предложение за допълнителна работа. Приемете само, ако става дума за кратък период от време.

Риби

Обстановката около вас ще е конфликтна. Едва ли ще ви засегне пряко, но за всеки случай бъдете предпазливи, дръжте се любезно и не обсъждайте намеренията си. Постарайте се да не пренасяте настроението от работата вкъщи и обратно.

Вместо да елиминирате затрудненията ще ги мултиплицирате. Съобразявайте желанията с обективното си финансово състояние и контролирайте разходите.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай