Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Уют за Близнаците

18.12.2017г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Едно от условията за напредък през тази седмица е да действате с умерено темпо, да не си поставяте твърде амбициозни цели и да не очаквате прекалено високи резултати. Като цяло периодът е благоприятен, независимо че ще се наложи да преодолеете някои дребни професионални затруднения. Не се опитвайте да привличате вниманието, избягвайте проявите на разточителност и не флиртувайте на публични партита с няколко обекта едновременно, особено ако вече имате постоянна връзка.

Дева

Вярвайте в себе си, мислете прагматично, действайте последователно и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Едва ли нещо би ви затруднило през тази седмица, отстоявайте принципите си и запазете спокойствие, ако установите, че въпреки предстоящите светли празници някой се опитва да уронва авторитета ви.

У дома е единственото място, където можете искрено да изразявате емоциите си и да получите очакваната подкрепа и взаимност. Участвайте в подготовката на празниците на равно с близките, те имат нужда от вас.

Малка черна рокля според зодията (галерия)

Везни

Вниманието ви е почти изцяло ангажирано с подготовката на предстоящите празници. За вас това не е задължение, а естетическа наслада. Предстоят приятни емоции, свързани с покани за партита при колеги и приятели, изненади засягащи личния ви и професионален живот. Благодарение на оптимистичното настроение ще приемате даже дребните неуспехи с чувство за хумор. Разпределете ангажиментите така, че да не лишавате близките си от внимание.

Скорпион

Трескавата предпразнична подготовка ви идва като „добре дошла“. Енергетиката ви е стабилна, в състояние сте да свършите много повече работа от обикновено. Включвайте се активно във всички занимания, в които има нужда от присъствието ви.

Прегледайте старите задачи, част от тях подлежат на актуализация и разполагате с достатъчно потенциал за провеждането ѝ. Опитайте се да зарадвате близките освен с подаръци, които трябва да осигурите в рамките на финансовия си лимит, и с приятни жестове, като например отказване от вредните навици.

Коментирай
Здраве и красота