Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Уют за Близнаците

18.12.2017г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Събитията може да се разминат с очакванията ви при това по странен начин. Ако сте подозрителни относно преживяванията, които ще се случат на работното място и обнадеждени относно личните емоции, то знайте, че за ваша изненада нещата ще се случат наопаки. В професионален план ще научите важна новина, която ще ви накара да се замислите.

Що се отнася до личните отношения, ще установите, че неангажиращата връзка е само загуба на време. Ще получите доста предложения за празника, преценете дали да не е по-добре да сте с най-близките у дома.

Козирог

Наличието на две силни планети във вашия знак през тази седмица ще стабилизира позициите и ще ви помогне да се избавите от илюзиите. Слънцето ще ви зареди с енергия, Сатурн ще ви помогне да подредите приоритетите, а съединението им с Венера ще ви зареди с оптимизъм, искреност, стремеж към хармония и желание да изчистите всички неясноти в личните си отношения. Въздържайте се от рискови финансови операции и разчитайте на подкрепата на близките си в сложни ситуации.

Водолей

Съчетанието между любопитство и стабилно емоционално състояние е предпоставка за вълнуващи преживявания през тази седмица. Контактите ще са интензивни и ще научите важна информация, свързана с професионалните ви интереси. Отстоявайте позициите си, но без да стигате до остри конфликти.

Ще предизвикате интерес у потенциални партньори и не е изключено да ви предложат участие в нова дейност. Интересът може да е и повече от професионален, но ако вече имате постоянна връзка по-добре не „наливайте масло в огъня“ и не се втурвайте в любовни авантюри.

Свързани статии

Риби

Творческият ви потенциал е стабилен, оригиналните идеи, които ви хрумват са приложими, при това без особени усилия. Мисълта за предстоящите празници, за промяната на обстановката и за възможността да сте с близките си много повече време от обикновено ви зарежда с оптимизъм и добро настроение.

Ще получите подкрепа в труден момент точно оттам, откъдето най-малко очаквате и в резултат ще преодолеете съществуващ към момента конфликт. Мислете за здравето си по време на празниците и се постарайте да не прекалявате с храни, напитки и физически натоварвания.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време