Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Лъвовете да не споделят идеите си

19.02.2018г. / 07 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Наблюдавайте обстановката, слушайте разговорите и възприемайте сигналите около себе си. От вас зависи да запазите позициите си. Не бъдете прекалено амбициозни и не разгласявайте намеренията си.

Периодът е спокоен, във възможностите ви е да избегнете неприятностите. Едното от условията е да преценявате силите си обективно, а другото – да не капризничите и да не настройвате близките срещу себе си. Точно благодарение на тях ще разберете как да избегнете „подводните камъни“.

Дева

Творческият ви потенциал е силен, а в съчетание с интуицията ще успеете да стигнете до истински правилните решения. Мисълта ви е силна, ще ви подскаже нестандартни методи за действие. Подреждайте дневната си програма така, че да сте поне час на чист въздух, за да стимулирате активността си.

Ще успеете да съчетаете служебни задължения, романтични преживявания и контакти с нови познати. Настроението ви е устойчиво оптимистично и ще се отрази положително на ефективността ви. Не се изнервяйте за дреболии.

6 зодии, които най-често са гениални

Везни

Най-важната ви задача за периода е да подредите целите си по важност. Ако усещате, че сте в застой, то точно сега ще имате достатъчно условия за напредък. Следвайте въображението си, няма да ви подведе. Ще имате възможност да се занимаете с важна информация, да прочетете куп документи, да вземете решения с дългосрочно влияние.

Ако сте доволни от работата, харесвате хобито си и живеете в хармония с близките си, то дайте си сметка какво ви липсва. Преценявайте си изказванията, не обсъждайте грешките на околните и си организирайте кратко пътуване, за да смените обстановката.

Скорпион

Има едно качество, което е доста чуждо на представителите на вашия знак и то е дипломатичност. Вие сте откровени, услужливи, но... не и дипломатични, което обикновено ви пречи. Опитайте се през тази седмица да промените динамичния стереотип, да сте по-мили, по-гъвкави, по-толерантни.

Резултатите гарантирано ще ви зарадват. Ще стабилизирате авторитета си, ще избегнете критиките на околните, ще си осигурите благоразположението на любимия човек, ще свържете важните неща в едно единно цяло. Ще се наложи да взимате и нестандартни решения, които ще се окажат особено ефективни.

Коментирай