Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Лъвовете да не споделят идеите си

19.02.2018г. / 07 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Обърнете поглед към себе си през тази седмица. Анализирайте задълбочено ситуацията, в която се намирате, ефективността на връзките си, силата на чувствата, нивото на раздразнителност, духовните си необходимости.

Помислете дали живеете в хармония със собствените си принципи и ако отговорът е отрицателен, потърсете причините. Ако пък сте доволни от себе си и от постиженията, то значи е време да намалите темпото и да си осигурите малко повече време за отдих и възстановяване на силите. Преодолявайки апатията ще промените ежедневието си като цяло.

Козирог

Не правете нищо, за което бихте съжалявали. Обстановката на работното място през тази седмица на моменти може да се окаже доста противоречива и неприемлива. Мислете за репутацията си. Не се натоварвайте със сложни задачи, ако не е задължително и наблюдавайте поведението на околните.

Може би някой ще се опита да „ви слага прът в колелата“. Романтичните емоции ще ви изпълнят с оптимизъм. Ако сте обвързани, то бъдете по-често с любимия човек и обсъждайте бъдещето. Ако все още сте „самостоятелни“, то вероятността да се влюбите не е за пренебрегване.

Любовни стихове за всяка зодия

Водолей

Общувайте активно през тази седмица. Всичко, от което имате нужда е „на една ръка разстояние“. Съветвайте се с хората, които обичате и уважавате, вслушвайте се в мнението им. Бъдете по-често с любимите си, с родителите, с братята и сестрите. Не оставайте сами със собствените си мисли.

Вероятно ще се наложи да пътувате по професионални задачи. Тръгвайте без опасения. Пътуването може да се превърне в кратко, но полезно пътешествие, пътьом да посетите непознати места, които ще ви изпълнят с незабравими впечатления.

Свързани статии

Риби

Постарайте се да си осигурите плътна заетост през тази седмица. Ако задълженията на работното място са малко или не са спешни, то обърнете поглед към дейности, които отдавна отлагате. Използвайте времето си пълноценно. Ако правите онова, което се изисква и се очаква от вас няма да съжалявате.

Ако пък го съчетаете и с личните си желания, то в края на седмицата ще можете да се поздравите с видим напредък и истински ценни постижения. Не търсете лесни начини, изразходвайте силите си равномерно и не губете връзка с реалността.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай