Всичко за зодиите

Тъмната страна на Телеца

5 негативни черти на тази зодия

05.05.2020г. / 12 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако хванете бика за рогата, ще си изпатите. Телецът е земен знак, неслучайно изобразяван с образа на бика. Телците са здрави, силни физически и изключително емоционално издръжливи. Те са добри, но могат да притежават и доста отрицателни черти като повечето хора. 

Телецът знае, че понякога може да е натрапчив, упорит и плашещо ядосан, особено ако е провокиран. 

Управляваща планета за Телците е Венера. Тя е богинята на любовта. Заради нейното влияние Телецът е много чувствен и страстен, но може да има и бодли като една красива роза, която понякога причинява и болка. 

Кои са най-характерните тъмни черти на Телеца?

1. Те са упорити и твърдоглави.

Лесно е да бъдете привлечени първоначално от Телеца. Тяхната природа изглежда лесна за управление. Трудолюбиви са, ценностите им са свързани със семейството, а характерът им е чувствен и обаятелен. 

>>Тъмната страна на Овена<<

Ако ви обича Телец, очаквайте да ви засипва с почивки в превъзходни хотели, екскурзии до екзотични места, разходки и почивки, приличащи на меден месец, пълни с изискани ястия и вино. 

Но когато меденият месец свърши, можете да усетите коренно противоположно отношение. Историята изведнъж става много различна. 

Тежкият работен ден на Телеца поглъща цялото му ежедневие. Той е вглъбен, упорит, неспиращ да се блъска в стени, без да се отказва. След здрава работа през деня, Телците обичат да си похапнат добре и да се излегнат на дивана. И само да имате късмет да не сте го посрещнали с топла вечеря. Това може да предизвика дори скандал. 

Телците обичат всичко да се случва в точно определен час, графикът да се спазва и всичко да следва рутината си. Ето защо, ако вечерята не ги чака на масата след работа, това ги разгневява. Стават недоволни, мрънкащи, нацупени. 

2. Телците са егоисти.

Едни от най-заклетите егоисти в зодиака, Телците смятат, че притежават най-добрите качества на характера и никой не е в състояние да ги убеди в противното. Те са склонни да бъдат много отдадени на връзката си, но са по-загрижени за материалното си състояние, което прави живота им по-удобен и спокоен. 

Често Телците са успешни в кариерата си. Една от тъмните страни на тази зодия е, че ако трябва да предпочита работа, която харесва и доходоносна работа, ще избере второто. Телците са известни със своята меркантилност. 

>>Какъв родител сте според зодията?<<

Те са склонни да пренебрегнат партньора си за сметка на своето лично щастие. Егоизмът им често им пречи да правят компромиси и да проявяват разбиране. 

Коментирай