Всеки зодиакален знак има своите светли и тъмни страни. Нашите сенки никога не напускат съществуването ни и се появяват в определени ситуации. Така е и с Девите – тези иначе така любезни персони, които подхождат с разбиране към всеки човек, имат своите тъмни черти, които проявяват в определени ситуации. 

Всичко трябва да си е на мястото 

Девата обожава реда и подредбата. За нея дори най-малкото разместване на мебелите, което не е по неин вкус, е немислимо. Девата е способна да вбеси околните, преподреждайки дори коледната им украса. Прането се простира под конец и по точно определени критерии. Съдовете се редят върху сушилнята по цветове и големина. Изобщо, светът на Девата е съвършено подреден и всяко вмешателство може да предизвика яростна съпротива от страна на тази зодия. 

Зодии, които имат силна любов с Девата

Те са перфекционисти 

Девите са истински перфекционисти във всичко, което правят – не само в работата си, но и в домакинството, връзките, отглеждането на деца, приятелствата си. Никога нищо не е достатъчно добро, според тях. Понякога са склонни да се самобичуват, защото смятат, че не са се справили добре. Съответно изискванията им към другите са също големи. 

Вманиачават се по външния си вид 

Девите са земни зодиакални знаци с особен фокус върху тялото си. Техният стремеж към идеално изглеждаща фигура може да се превърне в страст. Девата е склонна да се изтощи до краен предел, само за да постигне перфектната визия. Това понякога застрашава здравето им, защото те никога не са напълно доволни от постиженията. 

Спалня според зодията