Всичко за зодиите

Тъмната страна на Водолея

8 негативни черти от характера на тази зодия

28.01.2022г. / 16 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Те предпочитат да не се задълбочават във връзките си.

Колкото по-далеч държат другите от личното си и емоционално пространство, толкова по-добре. Водолеите често са наистина повърхностни, което може да отблъсне околните, особено по-близките им. Любими за Водолея са приятелствата и интимните взаимоотношения без особено дълбоки обвързвания. 

Тъмната страна на Овена

6. Природата им е парадоксална.

В един момент можете да чуете Водолея да казва едно, а в следващия – тотално противоположното и то с такава убеденост, сякаш изобщо никога не е казвал друго. Ако се опитате да спорите с него за това, ще срещнете яростен отпор и аргументи в негова защита. 

7. Патологични лъжци.

Една от най-лъжливите зодии в зодиака е Водолеят. Той е склонен да лъже дори да няма нужда, просто за спорта. Ако трябва да разказват за лични преживявания и връзки, Водолеите в много случаи си украсяват историите. Невинаги си спомнят какво са казали и на кого, откъдето идват и съмненията на околните. 

20 отличителни черти на зодия Лъв

8. Те са големи инати.

Водолеят е едновременно човек, който с радост ще се включи в благотворителната ви кампания за опазване на околната среда или човешките права, но в следващия момент ще се запъне като магаре на мост, ако нещата не се случват по неговия начин. 

Рядко се конфронтират директно. В повечето случаи измислят таен план как да обърнат нещата в своя полза. Заради това много хора ги смятат за подмолни и зли. 

Коментирай
11 rate up comment 3 rate down comment
zver4etooo ( преди 5 години )
11 rate up comment 0 rate down comment
-|- ( преди 5 години )
Лелееееее - направо се познах :).Да, Водолей съм ;).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар