Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за ноември 2018

Астрологична прогноза за новия месец

01.11.2018г. / 14 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в дълбоката есен и започва месец ноември, който ще донесе на мнозина от представителите на зодиака неповторими и приказни емоции.

За някои месецът ще е изпъстрен с динамични преживявания, любовни трепети и финансово благоденствие. За други ноември няма да е толкова успешен, но все пак обещава нови неща и интересни запознанства.

Вижте какво ви очаква според вашия зодиакален знак и според прогнозата на астролог Петя Георгиева.

Овен

Условно казано, можем да разделим месеца на две части, имайки предвид ретроградността на Венера, на Марс и на Уран, който на 06.11.2018 г. около 15.00 ч. ще навлезе във вашия знак. Ще имате успехи в начинанията си и ще постигнете поставените цели, но ще се наложи да се справите и с някои непредвидени затруднения. За да ги преодолеете може да предприемете и рискови ходове, стига да не са свързани с финанси и инвестиции. Ще попаднете на нови, надеждни делови партньори, с които през втората половина на месеца може да сключите дългосрочни и изгодни сделки.

В края на месеца намалете темпото, избягвайте рисковете от всякакъв характер, включително свързани с личния живот, намалете контактите. Точно тогава е вероятно да получите паричните постъпления, на които се надявате. Въздържайте се от щедри обещания и прекалена словоохотливост.

Телец

С известно съжаление може да се каже, че месецът ще е по-труден за дамите, отколкото за господата. За всички представители на вашия знак е препоръчително да си поставят видими краткосрочни цели. Преминаването на ретроградния Уран в знака на Овена до някъде ще ви улесни, но не очаквайте твърде много. Ориентирайте усилията си в две познати практични направления – домашните задачи и текущите професионални задължения. Не разчитайте нито на бърз, нито на лесен кариерен напредък. Амбициите ви в тази насока ще се окажат напразни.

През първата половина на месеца анализирайте личните, любовните и деловите си отношения и ако имате някакви недоразумения в тази насока, бихте могли да ги преодолеете буквално с един замах. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако се въздържате от импулсивни покупки и то особено на предмети, които нямат практическо приложение.

>> ТЕСТ: С коя зодия ще е вашата идеална среща? <<

Близнаци

Характеристиката на периода е свързана основно с Меркурий, вашата управляваща планета. Постарайте се да използвате пълноценно първата половина на месеца. Ще имате възможност да докажете професионализма си, да убедите всички, че сте отговорни, трудолюбиви и старателни.

В рамките на ежедневните отношения ще се изявите като личности, на които може да се разчита в труден момент. Изобщо, в началото на ноември ще можете да наваксате пропуснатото до момента и да се приближите с крачка към целите, които ви изглеждат най-далечни.

След като Меркурий премине в ретроградно движение е желателно да намалите комуникацията, да не се захващате с трудоемки дейности и да не рискувате. Няма да сте достатъчно убедителни и е по-добре да не разчитате на съдействие. Каквото направите самостоятелно, дори да е свързано с някакви грешки, ще е по-добро, отколкото колективни действия, които не сте в състояние да ръководите и координирате. Ако управлявате бюджета си разумно и не се поддавате на изкушението да харчите за глупости, то най-вероятно няма да имате финансови проблеми.

>> Женски хороскоп за ноември 2018 <<

Рак

Преживяванията ще са интересни, източник на позитивизъм. Прекрасна възможност да си създадете точно съотношение между присъщия си консерватизъм и така необходимия ви оптимизъм и да се наслаждавате пълноценно на малките радости в живота.

Привлекателни сте, общителни и в състояние да представите всички свои идеи по разбираем начин. В началото на месеца неотложните и сравнително сложни ангажименти ще са свързани със семейството или с някой от близките ви роднини конкретно. Не е изключено тогава да се наложи да направите непредвидени разходи, но те няма да се отразят разрушително на финансовото ви положение. С професионалните задължения няма да имате никакви проблеми, даже напротив. Инициативи, които не сте успели да представите или стартирате до момента, сега ще получат висока оценка и възможност за практическо приложение.

През втората половина на месеца се ориентирайте предимно към текущата си работа. Не търсете нови делови партньори и не обсъждайте дългосрочни сделки. Не е желателно да инициирате промени, свързани със служебното ви положение.

Лъв

Ще имате проблеми през този месец, само ако взимате важни решения подтиквани от емоции, а не залагайки на логиката и здравия разум. От вас зависи дали ще поставите периода в списъка на благоприятните или на тревожните.

Представителите на вашия знак са забележими, където и да се намирате успявате да привлечете вниманието бързо и трайно. През този месец ще сте по-привлекателни и по-убедителни от обикновено. Нищо няма да убегне от вниманието ви и ще успеете да намерите подходящо решение на всеки проблем, с който се налага да се справяте. Материалното ви положение ще е стабилно, а обстановката около вас както у дома, така и на работното място ще е спокойна.

Единственият фактор, който може да предизвика неприятности е желанието ви всичко да се случва бързо. Бъдете по-наблюдателни и по-малко активни. Въздържайте се от резки промени, които точно сега ще се окажат вредни. Не търсете бързи печалби и не се изкушавайте от „изгодни“ инвестиции.

>> 4 зодии, прощаващи дори изневяра <<

Дева

За да постигнете добри резултати трябва да си поставяте ясни цели. Не всичко ще се случва бързо и лесно, но пък всяка спечелена битка ще гарантира успешния край на войната.

Вниманието ви през този месец ще е насочено предимно към професионалния напредък. Условията са налице, от вас ще се изисква само едно, да отделяте достатъчно време за повишаване на познанията си. Търсете актуална информация, усвоявайте я, повишавайте квалификацията си. Ако е необходимо да предприемате служебни пътувания не се отказвайте, ще натрупате нов опит. Деловите срещи ще са по-интензивни, а повечето сделки ще са източник на бърза, макар и не голяма печалба.

Независимо че ще разполагате с достатъчно средства, не си позволявайте прояви на разточителност, въздържайте се от каквито и да било инвестиции, не взимайте заеми от приятели или кредити от финансови институции. През втората половина на месеца намалете инициативата и се занимавайте предимно с текущата си работа.

Везни

По благоприятно стечение на обстоятелствата през този месец ще можете да коригирате някои стари грешки. Може да се случат и промени в ежедневието, свързани с контактите ви. Приемете ги без опасения, ще се окажат полезни.

>> 20 отличителни черти на зодия Везни <<

Следвайте хода на събитията. Деловите срещи, командировките, новости от различно естество ще ви заредят с ентусиазъм и желание да разгърнете потенциала си. Точно така и трябва да направите, но методично и разумно. Ще получавате разнообразна информация, която в началото може да не се сетите как да използвате, но паметта ви е услужлива и ще ви подскаже правилното приложение точно навреме. Не търсете лесни печалби, не подписвайте финансови договори и не търгувайте с имоти през първата половина на месеца, ако искате да си осигурите финансова стабилност.

През втората половина е желателно да намалите активността, да пътувате, само ако е неотложно, да проверявате обстойно информацията, която се каните да използвате в работата си. Избягвайте покупките на предмети, свързани с лукс и разкош.

Скорпион

Нищо няма да е лесно през този месец. Бъдете готови да се натъкнете на поредица затруднения, за които при това изобщо няма да сте готови. Всеки друг на ваше място би се отказал още в самото начало, само не и вие, защото Скорпионът си е Скорпион и не познава значението на думата „загуба“. И правилно, най-подходящият девиз за вас ще е: колкото по-трудно, толкова по-интересно.

>> Защо всеки трябва да има по един Скорпион в живота си <<

Слънцето е във вашия знак и ви осигурява достатъчно енергия. С баналните служебни главоблъсканици ще се справите със замах, особено ако не обръщате внимание на завистливи забележки и двусмислени изказвания. Не обсъждайте намеренията си и не се съмнявайте в решенията. Не отлагайте важните задачи и имайте предвид, че Юпитер ще напусне вашия знак на 08.11.2018 г. около 15.00 ч. Всички проекти, които са на финалната права и от които очаквате дългосрочни постъпления трябва да бъдат завършени дотогава.

През втората половина на месеца са вероятни затруднения в комуникацията и някои сделки може да забуксуват. В този период е подходящо да наложите на себе си, а и на семейството „валутен борд“ и да избягвате ненужните разходи.

Стрелец

Приемете себе си за най-големите късметлии през този месец. Юпитер, вашата управляваща планета, на 08.11 се „завръща у дома“ и ще остане във вашия знак до 03.12.2019 г., а Слънцето ще ви „огрее“ на 23.11. Положителното им влияние ще се отрази предимно на психическото ви състояние. Ще се почувствате много по-сигурни и целенасочени.

В чисто битов план и в рамките на обикновеното ежедневие ще се наложи да се справите с някои непредвидени затруднения. На работното място обстановката ще е сравнително спокойна, което е добре, но у дома ще има тревоги и разногласия. Във ваша полза е да заемете изпълнителна роля, а не лидерска позиция.

Обсъждайте сложните казуси с партньорите си. Финансовите постъпления ще са свързани с участието ви в колективна дейност и то без да привличате вниманието. Не се натоварвайте доброволно с допълнителни ангажименти, приемайте ги, само ако е неизбежно. В края на месеца ще получите отговори на въпроси, които дотогава са останали неясни.

Козирог

Постарайте се да преодолеете типичния си консерватизъм през този месец. Няма да е лесно, но ще е много полезно. Ще се случат промени, независимо от желанието и готовността ви. Колкото по-сдържано ги приемете, толкова по-бързо ще се сетите как да се възползвате от тях.

Рутинната работа ще е в рамките на познатото и по-скоро ще ви отегчава, отколкото да ви ентусиазира. Излишно е да се напомня, че ще се справите с нея, то се подразбира от присъщата ви акуратност. В желанието си да разчупите стереотипите ще обърнете поглед към себе си и ще осъзнаете с колко голям творчески потенциал разполагате. Ще удивите и себе си, и околните. Правилната ви тактика ще е да намерите баланс между постигнатото до момента и представите за бъдещите ви изяви.

Не прекалявайте с инициативите и не очаквайте, че новите партньори ще са по-надеждни от старите. Въобще, напредвайте без резки движения. Ще имате възможност да експериментирате в търсене на вътрешното си Аз, но нищо няма да ви принуждава да бързате. Всяка крачка ще е свързана с новости, за чието опознаване ще разполагате с достатъчно време.

Водолей

Професионалните ви задължения ще са повече от обикновено. Ще сте наясно какво се изисква от вас и няма да се натъкнете на затруднения, но времето, с което разполагате често ще се оказва недостатъчно. Създайте си оптимален баланс между лични, семейни и служебни задължения, за да не навредите нито на здравето, нито на отношенията си.

Колкото и да е напрегнато ежедневието вие ще се чувствате бодри и работоспособни. Колкото и да са сложни проектите, в които участвате, ще намирате лесни решения, благодарение на оригиналния си начин на мислене.

Ще успеете да обедините около себе си целия колектив, дори онези колеги, които обикновено ви се противопоставят. Резултатите от работата ви не просто ще се забелязват, те ще впечатляват. Обмисляйте задълбочено сделките със задграничните си партньори, не бързайте да ги подписвате, ако имате дори минимални съмнения.

През втората половина на месеца намалете инициативата, повече наблюдавайте, по-малко участвайте. Отделете време за обучение на младите си колеги.

Риби

Събитията ще са разнообразни, често противоречиви и невинаги ще успявате да схванете причинно-следствената връзка между тях. Няма да сте в позиция да им въздействате, затова е по-добре да се адаптирате.

Ще имате реални възможности да напреднете в бизнеса или професионалното си развитие. Ще са свързани с комуникация, информационна обезпеченост и донякъде с готовността на ваши влиятелни приятели да ви съдействат. Идеите ви са интересни и приложими. Ще ви е много лесно да намирате общ език с всякакви събеседници. Ако преценката ви за тях е достатъчно реална ще знаете на кого да разчитате и ще можете да подредите правилно тактическите си ходове.

Не разчитайте на приходи от наследство и не се опитвайте да привличате чужди средства за своите проекти в началото на месеца. Ако се налага да пътувате и не сте принудени изцяло да променяте програмата си, направете го още в първите дни. През втората половина на месеца не стартирайте нови проекти.

Коментирай