Всичко за зодиите

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Всеки зодиакален знак има своите нужди към половинката си

23.04.2019г. / 15 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Най-важното за Лъва е равенството. Партньорът му трябва да е независим човек като него. Да е самодостатъчен, да умее да се забавлява и сам, изобщо да е човек, който спокойно може да бъде себе си без да се притеснява от това.

Перфектният партньор за Лъва трябва да е честен и напредничав. Трябва да знае какво иска от живота и най-вече да не се страхува да го изразява. Идеалната половинка за тази зодия трябва да е комуникативна, да умее да изразява желанията си, да е директна и честна и да демонстрира взаимност във връзката.

Дева

Да бъде с правилния човек е от огромно значение за прецизната Дева. Този човек задължително трябва да е надежден. Девите предпочитат сериозни хора за съпрузи и съпруги, защото те самите са такива до болка. На тях може да се разчита във всеки един момент, затова очакват същото от партньорите си. Несериозното отношение към връзката и живота въобще ги влудява.

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Девите търсят човек, който се съсредоточава върху важните неща в живота. Те не обичат да губят времето си с глупости. Това не означава, че нямат чувство за хумор, напротив. Девите имат доста тънко чувство за хумор, което дължат на природния си интелект. Той компенсира умопомрачителната им понякога педантичност.

Везни

Точният партньор за Везните е човек, който винаги ги подкрепя. Те са зодия, за която характерна е колебливостта. Ето защо се нуждаят от половинка, която да ги съпътства и насочва. Човекът до тях трябва да е на тяхна страна, да не ги критикува прекалено, защото се отдръпват.

Когато Везните трябва да взимат решение, те имат нужда да разчитат на най-близкия си човек. Понякога дори имат проблеми с това да преценят дали партньорът им е подходящ за съпруг или не. Чувствителни са и се нараняват дълбоко, ако сгрешат или разочароват.

Скорпион

Скорпионът притежава интензитет и енергия като за двама души. Затова тази зодия се нуждае от партньор, който да е преди всичко спокоен и уравновесен. Такъв, който да приема всичките му странности с отворено съзнание. Партньорът на Скорпиона трябва да е реалист, да умее да вижда нещата в истинската им светлина, а не да лети в облаците.

Тъмната страна на Водолея

Идеалният партньор за Скорпиона трябва да е човек, който да бъде негов безопасен пристан. Той има нужда да знае, че може да разчита на половинката си, която да е честна с него, да пази тайните му, да го подкрепя и да не го критикува.

Коментирай