Всичко за зодиите

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Всеки има своето определение

26.02.2019г. / 12 41ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците са решителни и независими. Затова търсят и партньорки с подобни качества. Ако не покажете на Стрелеца, че можете да се забавлявате в живота си заедно като двойка, той ще превърне връзката ви в мимолетно добро прекарване, което няма да се задълбочи. Ако обаче успеете да му покажете, че сте способни на същия плам като него, ще сте единствената за него.

Козирог

Истинска любов за Козирога означава жената до него да бъде силно ангажирана към партньора си, да споделя традиционните ценности в една връзка или брак. Много Козирози сочат като пример за безусловна любов тази към децата си, ако имат такива. По-рядко към партньорите си. И тъй като семейството е висша ценност за Козирога, той търси идеалната половинка у жена, която е сериозна, уравновесена и постоянна.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Водолей

Мъжете Водолеи изпитват трудности в изразяването на емоциите си, въпреки че повечето от тях са интелигентни и дълбокомислени философи. Често им отнема дълго време, докато осъзнаят, че ви обичат. Вродената им вятърничавост и неспособност за задълбочаване, както и свободолюбието им пречат да изграждат трайни връзки. Все пак истинска любов за тях е тази, която е базирана на приятелство, разбиране и тотално отхвърляне на строгите граници, които много партньори си поставят.

Риби

Мъжете Риби са безкористни в любовта. Те са чувствителни, много интуитивни и установяват дълбока връзка само с половинка, която откликва на тяхната емоционалност. Рибите ценят високо жените домошари, които предпочитат уюта на дома. Те ще са истински влюбени във вас, ако умеете да ги изслушвате и да ги разбирате без да задълбавате с твърде много въпроси.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
tova za ovena napisanoto za edni e viarno , no az su6to sum oven , no pove4e priemam razbiraneto na bliznaka otkolkoto napisanoto za oven . taka 4e ne vsi4ko otgovaria to4no na zodiata.,ne e suvsem pravilno.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар