Всичко за зодиите

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Всеки има своето определение

26.02.2019г. / 12 41ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Страстен, доминиращ, уверен в себе си и същевременно много сърдечен и добър, Лъвът търси истинската любов в жена, която да го подкрепя, да го обожава и да му показва отдадеността си непрестанно. Идеалната жена за Лъва е тази, която знае какво иска, как да го постигне и преследва целите си. На такива дами Лъвовете се възхищават.

Дева

Преди всичко Девата мечтае за половинка, която да е лоялна, трудолюбива и винаги на страната на партньора си. Девите умеят да анализират всеки малък детайл, което им помага да преценят дали даден човек е подходящ за тях или не. Ако успеете да спечелите доверието им след като преминете редица тайни тестове, на които ще ви подложат, Девите ще ви обикнат истински.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Стрелец?

Везни

Мъжът Везни мрази да е сам. Той е готов да е във връзка с когото и да е, само да не се отегчава от самотата и факта, че няма с кого да споделя времето си. Въпреки това Везните не са хора, които не търсят истинската любов, напротив. Те ценят високо хармонията, споделянето на ценностите и еднаквите стремежи във връзката. Ако открият такава жена, тя ще бъде единствената.

Скорпион

Неговото настъпателно, изразително и страстно поведение го кара да бърка приятелството с любовта. Скорпионите се впускат стремглаво във връзките си, придавайки им идиличен ореол прибързано. Често това ги кара да се разочароват. Истинска любов за тях означава обич към тях от страна на половинката им и успешно внедряване в социалния кръг на двамата партньори.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
tova za ovena napisanoto za edni e viarno , no az su6to sum oven , no pove4e priemam razbiraneto na bliznaka otkolkoto napisanoto za oven . taka 4e ne vsi4ko otgovaria to4no na zodiata.,ne e suvsem pravilno.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар