Всичко за зодиите

4 зодии, които често нямат късмет в любовта

Кои са страдалците на зодиака

28.04.2019г. / 11 36ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Тъй като управляващата планета на Козирога е Сатурн, те са много сериозни личности. Почти никога няма да видите Козирог да се впуска в необмислени и безперспективни връзки. Те държат изключително на семейството. За тях то е висша форма на ценност и не си губят времето с отношения, които не подсказват развитие в тази посока.

Астроманикюр за всяка зодия

Свързани статии

Козирогът е много критичен. Той подлага на съмнение всичко и всички. Затова му е трудно да си избере половинка в океана от неподходящи партньори. Когато е във връзка, Козирогът също се нуждае от много време, за да реши дали изобщо си струва да направи по-сериозна крачка напред.

Риби

Нещастието на Рибите в любовта идва от тяхната особеност да витаят в облаците, да не виждат истината, да живеят в собствения свят на мечти, който не съвпада с реалността. Рибите преживяват кошмарно любовните разочарования. Понякога им е нужно много дълго време, докато се справят, но успяват без да губят надеждата си след това. Способни са на големи жертви в името на любовта, от което много често партньорите им се възползват.

Цитати за жените според зодията

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Aneta ( преди 4 години )
Ne vi li e sram da sachinjavate laji i izmislitci.Tezi zodii sa nai-stastlivi v ljubovta .Vie ste nestastnitci vav vsichko.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар