Всичко за зодиите

5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

Неподходящият избор ги влече

10.05.2019г. / 14 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Част от Скорпионите харесват тръпката да бъдеш с някого, който нарушава правилата, не му пука и не се съобразява с нищо. Колкото по-рискуваща е една връзка, толкова по-привлекателна е за Скорпиона. Загуба на интерес за тази зодия означава загуба на любов.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Стрелец

Стрелецът се самоопределя като смел и приключенски настроен зодиакален знак. Жените от тази зодия не само, че желаят лоши момчета, но са и също толкова непоколебими и авантюристични, за да им подражават тотално. Това е една от най-приключенските зодии, които не понасят скуката и еднообразието.

Свързани статии

Стрелците обичат да са известни, популярни и много харесвани. Да предпочитат светлините на прожекторите, а опасните връзки им носят именно това. С колкото по-интересни хора се обгради Стрелецът, толкова по-жив се чувства.

Водолей

Водолеят е привлечен от всеки, който изглежда и се държи различно. Ако сте лошо момче с необуздано излъчване, което знае какво иска и то определено няма нищо общо със статуквото, определено ще привлечете интереса на жената Водолей.

4 зодии, които обичат да доминират в секса

Нарушаването на правилата е сред специалитетите на Водолея. Тази зодия обожава неизвестното, интересното, вълнуващото.

Коментирай