5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Със сигурност обаче не са слаби личности

12.11.2019г. / 09 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Съществуват редица психологически теории, които условно разделят типажите хора на алфа и бета личности. Алфа личностите са водачи, а бета характерите са смятани за по-мълчаливи, отстъпващи, но в никакъв случай задължително слаби и послушни.

И тъй като астрологията се преплита във всичко, касаещо характерите и личностите, сайтът yourtango.com разглежда характеристиките на бета зодиите. Те се отличават с отлична комуникативност, силно чувство за духовност, възпитание, дълбока емоционалност, сила, грижовност, чувство за подкрепа към семейството. Често са интровертни и пасивни, по-рядко са агресивни. Ако проявят настойчивост, то обикновено е в точния момент.

3 зодии ще се радват на романтика през ноември

Кои са бета зодиите, които често отстъпват пред алфа знаците?

Телец

За Телците не е от значение дали ще са в центъра на вниманието. Те знаят, че присъствието им е достатъчно, за да бъдат забелязани. Тази зодия е много добър отборен играч без да е задължително да са лидери. Те не изпитват нужда от това да са непременно първи, да са водачи, да бъдат следвани. Телците имат силно мнение, стабилно излъчване и когато се налага, те го споделят. Никога не натякват възгледите си. Тази зодия не изпитва нужда да се доказва, защото добре познава способностите си.

Близнаци

Близнаците са уверени в брилянтните си комуникативни умения. Затова те не се чувстват длъжни да се изправят пред някого и в лицето му да кажат онова, което имат да казват. Добре умеят да боравят с езика на тялото, гъвкави са и зад маската на чувството си за хумор могат да кажат дори нелицеприятни неща на събеседника си. Докато всички останали си правят планове, Близнаците знаят как да действат в свой интерес. Те не се налагат и не настояват тяхното мнение да бъде задължително чуто и последвано от останалите. Това не им пречи да са отговорни, последователни, но и спонтанни. Умеят да подкрепят, да предлагат рамото си, когато някой има нужда от помощ. Обикновено вършат работата си с хъс и добре знаят кои са и какво могат.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Коментирай