Всичко за зодиите

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Със сигурност обаче не са слаби личности

12.11.2019г. / 09 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Няма по-грижовен, емоционален и обгрижващ зодиакален знак от Рака. Ако Раците обичат някого, те са готови да покажат любовта си по всички възможни начини. Последователни са, могат да бъдат много тихи на моменти, дори незабележими, но ако някой от любимите им хора е застрашен се превръщат в яростни защитници. Тази зодия пази семейството и близките си с цената на живота си. Един от най-големите им страхове е някой, когото обичат, да страда или да бъде наранен. Вписват се чудесно в група. Независими са, но не са лидери. Щастливи са, когато около тях цари хармония в личния и професионалния им свят. Те са типичен представител на бета знаците, които предпочитат да не са в светлината на прожекторите.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Везни

Една от чертите, които вписват Везните в категорията на бета зодиите е тяхната нерешителност. Целият им живот е белязан от лутане в техните избори. Никога не са напълно сигурни каква крачка да предприемат и това често им пречи. Борят се със себе си, когато трябва да вземат решение. Премерват плюсовете и минусите, но много често грешат въпреки това, от което страдат мълчаливо. Везните избягват конфликтите. Тяхната бета природа ги кара да са по-скоро пасивни, отколкото активни и налагащи се. Много държат на справедливостта, за която са склонни да се борят докрай, но не с настойчивостта на алфа личности, а по-скоро с уменията си да убеждават. Везните са едни от най-добрите приятели, които човек може да има в живота си.

Зодиите, които стават най-добрите бащи

Риби

Най-силните черти на Рибите са грижовността, силната интуиция, любезността и позитивният подход към другите. Те са дълбоко чувствителни и винаги проявяват разбиране към околните. Винаги знаят как да влязат в обувките на другия, за да му помогнат и да го разберат. Спокойни са по природа и рядко са способни на агресия. Предпочитат да се отдадат на артистични и креативни занимания, отколкото да популяризират работата си, идеите си, мнението си, каквото правят алфа знаците. Рибите са доверчиви и винаги намират причина да простят, да дадат втори шанс на хората.

Коментирай
Здраве и красота