Всичко за зодиите

Новолуние във Везни на 16 октомври – ново начало и много емоции

Какво ви очаква според зодията

16.10.2020г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 16 октомври ни очаква новолуние в знака на Везни. Това е знак на дипломатичността, а новолунието в него ни предлага шанс за ново начало, особено когато става въпрос за партньорства и правни въпроси. Три дни преди това новолуние, на 13 октомври започва ретрограден Меркурий, който ще се присъедини към Марс, Уран и Нептун, които също са ретроградни.

Планетарните събития може да доведат до усещане за пълна бъркотия в живота ни, забавяния. Марс, Сатурн и Плутон, могат да предизвикат гняв, негодувание и прилив на емоции. Но тъй като това новолуние е във Везни, търсенето на баланс в живота ни е ключът към излизането от тази бъркотия. Важно е да бъдем дипломатични, без агресия, да мислим повече, да не говорим прибързано.

Есенен цвят според зодията

Ако сте родени под знака на зодия Овен, Марс и новолунието могат да доведат до проблеми в партньорствата. Хубавото е, че може да обърнете тази интензивност и да започнете отначало в рамките на вашите партньорства от всякакъв вид. Телците е добре да обърнат повече внимание на себе си, на здравето и ще могат да постигнат баланс. Близнаците могат да посеят семената на успешни проекти, стига първо да са готови да преодолеят препятствията. Ако успеете да се справите с разочарованията, очакват ви хубави неща.

За Раците това новолуние ще бъде силно емоционално и може да им е трудно да овладеят емоциите. Прекарвайте повече време у дома и в приятна компания, внасяйки повече баланс. Лъвовете имат добра възможност да изгладят голяма част от недоразуменията в комуникацията, намирайки начини да направят тези малки детайли от живота си по-хармонични и безпроблемни.

Суперхраните за всяка зодия

Девите могат да започнат отначало, що се отнася до парите. Сега е време да започнете да изграждате солидна основа за вашите ресурси, за постигане на финансова свобода.

Везни, това е едно от най-значимите събития през тази година. Ново, балансирано и красиво начало за вас. Ако може, приемете нещата такива, каквито са. Така ще запазите вътрешния си мир, за да станете по-силни.

Скорпионите имат шанса да укрепят връзки, да видят някои истини, а емоциите за тях ще са интензивни.

Стрелците може да се окажат напрегнати в любовен и финансов план. Вместо да се разочаровате, действайте смело. Ако ви е нужен съвет, потърсете го от близки приятели.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Козирозите ще имат възможността да започнат нещо ново и различно в работата, но след като първо преодолеят „бурята“. Преценявайте всяко решение добре и не се поддавайте на емоциите си. Така ще проправите нов път за себе си.

Новолунието във Везни може да доведе до промени, напрежение, натрупване на недоволство за Водолеите. Формирайте мненията си не под влияние на емоции. Търсете баланса.

За Рибите това новолуние предлага нова възможност да преразгледат своите желания, граници в любовта, елиминиране на табутата. Ще успеете да преминете през този планетарен хаос, излизайки по-силни.

Снимка: iStock

Коментирай