Всичко за зодиите

Меркурий в Близнаци – ще общуваме повече

Добре е да внимаваме с думите

05.05.2021г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 4 май Меркурий влезе в знака на Близнаци – управляващата планета за този знак. Планетата на комуникацията ще се задържи така до 28 юли. Меркурий в Близнаци ни помага да обработваме с бързо темпо информацията, която достига до нас. Готови сме да общуваме повече, ще боравим умело с думите. Можем да използваме енергията на този транзит за делови срещи, за създаване на нови ценни контакти, нови служебни ангажименти.

Но ще бъде важно как ползваме думите, за да не нараним нечии чувства. Добре е и да се дистанцираме от клюки. На 29 май Меркурий ще премине в ретроградна фаза. Много е важно да избираме внимателно пътя и посоката, в които искаме да се движим.

Какво могат да очакват зодиакалните знаци?

Овните не бива да се поддават на емоционални решения, да създават излишни драми. Ако не внимават с думите, може да наранят хора, на които държат.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Телецът ще флиртува повече от обикновено, като ще се отдава максимално на желанията си. Ако искате да споделите емоциите си към някого, не се колебайте да го направите.

Скъпи Близнаци, най-накрая мислите ви ще бъдат чути. Нещо повече, средата ще ви мотивира да вървите напред с повече увереност.

За Раците ще има неща, които ще предпочетат да не споделят. В комуникацията с другите ще покажат и своята дискретност.

4 зодии, които са лоялни в любовта

Лъвът ще прояви грижа към другите, няма да се колебае да покаже своята любов. Енергията, която ще излъчва, ще му носи само позитиви.

Девите ще имат силен период, защото обсъждането на мечтите им, свързани с кариерата, може да ги изведе до нови висоти. Очакват ви професионален успех, изобилие и просперитет.

Везните, които планират да учат, да започнат нов курс, обучение, ще се радват на успехи в тази посока. Отворете съзнанието си за новото.

Хранене и диета според зодията – Скорпион

Скорпионите както обикновено разследват нещата, за да стигнат до същността им. Това може да създаде конфликти с другите. Доверявайте се на интуицията си, но бъдете и разбиращи към другите.

Стрелецът трябва добре да си помисли дали преди да се впусне в задълбочен анализ, може да овладява емоциите си. Подхождайте със спокойствие към ситуации на напрежение.

Какво прави отделните зодии щастливи?

Козирогът трябва да внимава в работата, тъй като са възможни напрежения с колегите. Бъдете внимателни на кого споделяте вашите идеи.

Водолеите ще бъдат любовно настроени. Ще имат желанието да споделят повече времето си с любим човек или с някого, който е привлякъл вниманието им. Сърцето ви ще бъде отворено за нови емоции.

Рибите ще правят планове за подобряване на своето бъдеще. Не се колебайте да поискате съвет от хора, които са по-опитни, може да чуете интересни идеи.

Снимка: iStock

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време