Всичко за зодиите

3 зодии ще се радват на успех до края на юни

Дали вашата е сред тях

15.06.2021г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юни месец започна с редица планетарни събития, някои от които са продължение на такива, настъпили още през май. В първия летен месец звездната карта разкрива тригона на Венера с Юпитер. Всички зодии ще усетят тази положителна енергия и тласък, но 3 ще са по-облагодетелствани. Вижте дали вашата е сред тях.

Зодия Телец

Юпитер ще бъде в добра позиция към Венера, която е ваша управляваща планета. Това означава, че до края на първия летен месец вие ще усетите любовта по много и различни начини. Любов към себе си, заниманията ви, близките, партньора. Ако е имало неща, за които сте били загубили надежда, то не бива да унивате, защото не всичко е загубено. Възможно е да се влюбите. Като цяло любовта ще бъде еуфория за вас. Ще бъдете обичани, обгрижвани, заобиколени от добри приятели.

Марс в Лъв – кои зодии ще усетят този транзит

Зодия Везни

Подобно на знака Телец, Везните също се управляват от планетата на красотата, парите и любовта – Венера. До края на месец юни няма как да не усетите ефектите на собствената ви харизма. Не само с лекота ще оказвате влияние върху хората край вас, но интересът към вас ще се основава на истински интерес към личността ви. С помощта на уменията ви да общувате и неподправения ви чар, лесно ще може да създавате нови и полезни запознанства. В работата това може да се приема като награда за труда, който сте полагали досега. Ако копнеете за някаква промяна, не бъдете само наблюдатели, а станете част от нея. Самотните представители на зодията имат шанс за нови любовни емоции.

Таро карти за юни за всяка зодия

Зодия Стрелец

Стрелецът се управлява от Юпитер – мощна планета, която е свързана с разширяване на съзнанието, творческата мисъл и прозорливостта. До края на юни, родените под този знак ще повишат любовта към себе си, която ще дойде заедно със самоуважението и самочувствието. Разбира се, това не означава, че не ги имате, но сега ще ви бъде по-лесно да ги приложите, да се възползвате от тях. Сега имате подкрепата на Вселената за нови постижения, да творите, да надграждате, да създавате нови идеи и връзки.

Снимка: iStock

Коментирай