Всичко за зодиите

Марс в Лъв – кои зодии ще усетят този транзит

Време е за нови идеи

11.06.2021г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 11 юни Марс – планетата на либидото, агресията, действието, влиза в знака на Лъв и ще се задържи така до 29 юли 2021 година. През следващите седмици, тази положителна енергия ще усетят зодиите Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец, докато Телец, Скорпион и Водолей може да бъдат малко по-напрегнати.

Ако работата ви е свързана по някакъв начин с творчество, може да се радвате на успехи. Знакът на Лъва се характеризира с егоцентричност, упоритост, което ще ни помогне да се фокусираме върху неща, които обичаме, в които сме добри или пък в нещо ново. Това означава, че по-лесно ще се ориентираме към спортни занимания, здравословно хранене, публичните изяви ще ни се получават, обученията. Време е да се освободим от ограниченията и да станем по-решителни, дейни.

Какво прави жената Лъв толкова специална?

По време на Марс в Лъв е възможно да пренебрегваме чуждите нужди, докато следваме своите цели. Транзитът е подходящ да погледнем първо към себе си, желанията си, но е важно и да можем да правим компромиси. Ето защо, за да използваме тази енергия, е важно да се фокусираме върху някоя голяма цел, която ни се иска да осъществим.

Новолуние в Близнаци и слънчево затъмнение – очакват ни промени

Но когато имаме комбинация Марс и Лъв, няма как любовта да не е гореща. В спалнята може да експериментираме, да сме малко по-егоистични, но в същото време и задоволяващи половинката си.

Марс в Лъв разбунва някои много специфични концепции и нагласи в нас. Възможно е да се чувстваме изключително уверени, с голямо сърце, щедри с пари, желаещи да властваме, да се налагаме. Възможно е да сме и по-нахални, провалящи хубави мигове.

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

По време на този транзит има 3 зодиакални знака, които ще усетят това космическо събития най-силно.

Зодия Овен

Ще усетите много силно енергията на Марс в Лъв и ще получавате това, което желаете. Но също така ще взимате решения, ще сте нетърпеливи и няма да се примирявате с това, което ви пречи да се движите достатъчно бързо напред. Това се отнася до взаимоотношенията ви с хора, до правила или каквото и да било, което смятате, че ви пречи и няма право да бъде на пътя ви. Сега вие сте тези, които пишете своите нови правила на живота си.

Зодия Лъв

Лъвовете от няколко седмици усещат това, което предстои, но почакайте още малко преди да настъпи вашият сезон, Лъвове. Сега се фокусирайте върху транзита на Марс във вашия знак, защото той ще ви донесе нови надежди за нещо голямо което искате да ви се случи. Вашите апетити за още хубави събития тепърва ще се отварят. И определено има много, което може да постигнете.

Зодия Стрелец

Стрелците ще почувстват промяна и сякаш старите пътища, по които сте вървели вече няма да ви бъдат интересни, защото имате нужда от промяна. Време е за новости и този транзит ще ви ги предостави. Имате свободата да го направите по ваш начин и няма нужда вече да отлагате. Бъдете дейни и се освободете от нещата, които са ви задържали, като работа, някакви договори, взаимоотношения. Ще се отворите към новото и хубавото.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
hade bez opiti papul naucime si procedurata taka se iska na nekoi priyaten den
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време