Всичко за зодиите

За кои 4 зодии август ще е прекрасен

Вижте дали вашата зодия е сред тях

05.08.2021г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Още в първите дни на август ни очаква новолуние в знака на Лъв. То ще се случи на 8 август. Сега е подходящ момент да се възползваме от тази енергия и вибрации, за да разгърнем своята креативност, да се забавляваме. Но преди това на 3 август, Венера, която е планетата на романтиката, ще бъде в тригон към Уран, който може да ни отведе към нови преживявания в любовния ни живот. Може да се влюбим в нова личност, напълно не отговаряща на нашия тип, но не е изключени и да решим просто да се забавляваме без сериозен ангажимент. 

Август ще бъде интересен месец, динамичен и за 4 зодиакални знака ще бъде особено късметлийски. Вижте кои са те.

Зодия Овен

Скъпи Овни, енергията, която ви заобикаля е положителна и страстна. Този месец звездите ви насърчават да разгърнете всичките си творчески инстинкти. Вселена ще чуе вашите желания и ще ви остави да се чувствате необикновено. Може да творите, да планирате, да създавате нови любовни връзки или да разгърнете потенциала на вече съществуващи. Слънцето ви зарежда с положителни вибрации, затова се възползвайте от тях. 

Месечен хороскоп за август

Зодия Лъв

Време е да блеснете, Лъвове! Обичате да сте на сцената, да ви се възхищават. През август, всичко, което трябва да направите, е да продължите да бъдете себе си. Бъдете уверени и успехите ще ви следват. Оставете разочарованията в миналото. Време е за ново начало и любов. 

Женски хороскоп за август

Коментирай