Всичко за зодиите

Меркурий влиза в знака на Дева – как да се възползваме

Време е за успехи

13.08.2021г. / 09 03ч.
Михаела Лазарова
снимка: istock

снимка: istock

На 11 август Меркурий, планетата на комуникацията, навлезе в знака на практичната Дева и ще остане до 30 август 2021. През изминалите няколко седмици, Меркурий бе в знака на Лъв. Позицията на планетата може да бъде много изгодна, ако знаем как да се възползваме от нея. 

Какво е да си роден на границата между Лъв и Дева

Меркурий е управляваща планета на Девата, което означава, че сега е като у дома си. Това е транзит, който се случва веднъж годишно и всеки път, когато тази планета се сдвои с този знак, нашите умствени способности достигат най-високия си потенциал. Може да се чувстваме мотивирани да следваме някои свои идеи, да превърнем мечтите си в реалност, особено Везни, Риби и Лъв.

За кои 4 зодии август ще е прекрасен

Напредъкът в делата ни ще е явен, но ще се наложи да не бързаме, да сме търпеливи, особено Овните и Водолеите. 

Недостатъкът обаче на този транзит е, че понякога може да бъдем толкова проницателни, че да се изгубим в детайлите, да сме твърде критични или придирчиви. Градивната критика е едно, а прекалената критика съвсем друго, не го забравяйте. Транзитът е добър период за родените под знака на Телец, Рак, Дева, Скорпион и Козирог. 

Таро карти за август за всяка зодия

Най-интересното е, че докато Меркурий е в Дева, Венера ще бъде във Везни. Това ще ни донесе невероятни възможности.  

Особено важно е да бъдем точни в думи и действията си между 11 и 30 август и ако се окаже, че сме потънали в детайли, да спрем, да направим крачка назад, за да видим по-голямата картина. 

Хубаво е да обърнем внимание на здравето си, на начина на хранене, на храносмилателната система. Да осигурим на тялото си полезни хранителни вещества, да пием достатъчно вода, да балансираме стреса. 

Женски хороскоп за август

Мисълта ни ще бъде по-остра, ще комуникираме ефективно, но трябва да внимаваме с лъжите, резките думи, и това важи особено за Близнаците и Стрелците. 

Девата като знак е много умела да приема много информация и да премахва всичко, което не е необходимо. Така че, докато Меркурий се движи през нея, нашата способност да анализираме информацията става много по-силна. Това ни помага да изразим мислите си по възможно най-ясния начин.

Сега имаме добри възможности да се върнем към стари проекти, да затвърдим рутината в полезни за нас занимания, да се настроим на вълна успех. 

Снимка: Istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
tezi mantri za uspehite ne mi gi govorete na men to4no.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар