Всичко за зодиите

Новолуние в знака на Козирог на 2 януари 2022 – възможни са конфликти

Какво не е добре да правим

31.12.2021г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първото новолуние за 2022 година ще настъпи на 2 януари и ще бъде в знака на Козирог. Едно космическо събитие, което ще ни напомни, че единствено чрез собствените си усилия можем да се измъкнем от ситуациите, които не ни допадат. Новолунията започват енергийни цикли, а пълнолунията ги завършват и тогава желанията ни биха могли да се материализират.

Защо жените Козирози са толкова специални?

Козирогът е знакът на трудолюбието, изграждането, контрола и самореализацията. Възможно е нашата мъжка енергия да надделее над женската ни и да се проявява във всичко, което правим. Новолунието в Козирог ни призовава към пътешествие, за да „почистим“ вътрешното си мъжко начало. Да осъзнаем, че не е наша работа да контролираме всичко.

Пудра и захар, епизод 7: Астрологична прогноза за 2022-ра

Когато настъпи новолунието на 2 януари 2022, бъдете внимателни в комуникацията с другите. В този ден рискът от конфликтни ситуации се увеличава, емоциите са нестабилни и това може да доведе до сериозни кавги. Избягвайте разногласията, в противен случай няма да може да ги разрешите в продължение на няколко седмици.

Любовен хороскоп за 2022

По възможност се разходете на чист въздух, хранете се здравословно, почивайте си повече. Избягвайте шумните компании и струпването на хора.

Най-добре е да прекарате деня на новолунието в занимания, които са ви приятни и ви носят хубави емоции. Мислите за миналото, негативното, нека да останат в старата година. По време на новолунието не е добре да се подписват документи и да се водят важни разговори. Добре е да се избягват заеми или да се разрешават парични въпроси. Не бива да се злоупотребява с алкохол и храна, да се правят скъпи покупки, да се извършва тежък физически труд.

Годишен хороскоп за 2022

Зодиите, които ще усетят най-силно енергията на това новолуние ще са Козирог, Рак, Овен, Везни, Риби, Водолей и Телец.

Новолунието означава ново начало. Това е идеалният момент да започнем нещо ново, да визуализираме своите желания, да се откажем от лошите си навици, да си поставим цели, да се заемем с нови проекти.

Снимка: iStock

Коментирай