Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата 2022 година идва с разнообразни преживявания за различните представители на зодиака. Няма да липсват трудности, но ще успяваме да ги преодолеем по-лесно. Добрите възможности също ще са на пътя ни. Комуникацията с другите ще бъде от голямо значение. Не бива да бързаме в нищо, а да следваме събитията. Повече за вашата зодия вижте в годишния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Със сигурност ще напредвате, но с различни темпове в различните периоди от годината. Разпределете времето си оптимално между задължения и развлечения, приятели и семейство, обучение и хоби.

Ще имате затруднения, но ще ви е по-лесно да ги преодолеете, ако още в началото на годината набележите дългосрочните си планове.

Женски хороскоп за 2022 година

В повечето сложни моменти ще разполагате с подкрепата, която ви е нужна и ще получите бързи резултати, независимо че може да сте тръгнали буквално от нулата.

След като Марс, вашият управител, премине в ретроградно движение ще ви е нужна максимална мобилизация, за да отстраните от пътя си конкуренцията и недоброжелателите.

Напрежението и стресът ще се окажат ежедневие и ако искате да се справите с тях, трябва да сте по-често сред природата.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време