Всичко за зодиите

Женски хороскоп за март

Пролетта ще ни носи повече положителни емоции

25.02.2022г. / 11 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Още в самото начало на месец март Слънцето ще направи аспект към Уран, който ще донесе благоприятни и неочаквани промени в живота ни. През новия период Юпитер и Нептун ще бъдат в съвпад. Цялата първа половина на месеца създава предпоставки за изпълнение на желанията, осъществяване на планове, особено за водните знаци. Основното нещо е да не бъдем мързеливи, защото ще има голям риск просто да се наслаждаваме на живота и да не правим нищо, което да ни придвижи напред.

Представителите на огнените и въздушните знаци са способни да постигнат много, ако положат усилия и преодолеят някои препятствия. Повече за това какво ви очаква, вижте в женския ни хороскоп за март.

Любовен хороскоп за март

Жената Овен

През първата декада на месеца ще можете да постигнете задоволителни успехи в кариерата. Въпреки това звездите ви съветват да преосмислите живота си. Помислете върху това какви навици или обстоятелства ви пречат да продължите напред. Това важи за средата, в която се намирате, за хората край вас. Не се вкопчвайте в миналото, защото то не може да бъде променено. Фокусирайте се върху настоящето. Финансовата ситуация като цяло ще остане стабилна, въпреки че редица представители на знака могат да получат неочаквани печалби.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )
ne komentiram . po moi iz4isleniaa 6te e normalen mesec
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време