RSS

Седмичен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Любовни емоции за Близнаците

16.07.2018г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Съобразявайте плановете с възможностите си. Не се престаравайте и мислете за себе си. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, които биха навредили на здравето ви и преценявайте много внимателно какво обещавате. Имайте предвид, че на работното място би ви помогнал само някой, който ви дължи услуга и не очаквайте от колегите да проявят съпричастност и разбиране.

А не ги и укорявайте, че реагират по този начин, защото те си имат своите тревоги. Намерете време за спортни занимания, за удовлетворяване на духовните си интереси и за развлечения с приятели. Всъщност, точно приятелите ще внесат разнообразие в преживяванията и ще ви зарадват с разни мили жестове, с които ще ви покажат колко сте важни за тях.

Честни срещу нечестни – кои са най-големите лъжци в зодиака?

Дева

Ще успеете да покажете на какво сте способни и да разгърнете прословутото си трудолюбие и работоспособност. Ще имате повече работа от обикновено и по-отговорна. Вероятно ще можете да демонстрирате и лидерските си възможности. Крайните резултати ще зависят от умението ви да преценявате обективно възможностите на всеки един от членовете на екипа и да разпределяте задачите правилно.

Не пестете усилия, защото за всяка свършена работа ще получите и съответния финансов еквивалент. Старанието ви ще получи висока оценка и не е изключено да ви предложат допълнителна или по-добра работа. Личните отношения ще са спокойни и в рамките на очакванията ви.

Каква е личността ви според месеца на раждане

Везни

Енергични сте, оптимистични, очарователни и през тази седмица ще удивите околните с идеите и възможностите си. Ще установите, че всичко, което до момента сте учили и натрупали като опит ви е нужно и полезно. Ще ви хрумнат оригинални решения за трудните и нестандартни казуси, с които ще впечатлите хората от обичайното си обкръжение.

Социалните ви контакти ще са интензивни и благодарение на тях ще внесете някои промени в личния живот. Ще видите актуалната си връзка в нова светлина, а как ще решите да я продължите ще е свързано с въздействието на допълнителни фактори. Не се лишавайте от движение, ще се отрази положително на тонуса ви.

Скорпион

Събитията ще се развиват с шеметна скорост, но в рамките на предположенията и в съответствие с желанията ви. Ще успеете да реализирате цели, за които до момента не са ви стигали силите или не сте разполагали с необходимите условия. Заемете се първоначално със сложните задачи. Ще докажете както на себе си, така и на околните на какво сте способни. Ако някой ви е обвинявал в мързел, непостоянство или пасивност сега ще се наложи да ви се извини.

Следвайте принципите си и спазвайте правилата. Вероятно ще имате възможност да направите печеливша краткосрочна инвестиция, не се отказвайте. В личен план предстоят бурни емоции, но невинаги ще са в розовия спектър на светлината.

Коментирай