RSS

Седмичен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

Любовни емоции за Близнаците

16.07.2018г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Стрелец

Мотото на предстоящия период ще е „ред“. Ще имате възможност да направите няколко изключително важни неща, като да уредите задълженията си, да подредите по важност новите проекти, върху които работите и да излезете от хаоса, в който от известно време сте затънали. Не всеки казус ще намери решение и не всяка задача ще успеете да доведете до успешен край. Това изобщо не бива да ви безпокои.

Най-важното в случая е да знаете докъде сте стигнали и колко ви остава, да имате ясна концепция и да разпределите силите си равномерно.

Вярвайте в себе си и не подценявайте уменията си. Базирайте решенията си върху реални факти. Отстоявайте интересите, особено финансовите. Що се отнася до любовните емоции, то във ваша полза е да сте откровени и да не навлизате в чужди територии.

3-те зодиакални знака, които си съвпадат напълно с Рака

Козирог

Като цяло периодът ще е спокоен. Още в началото на седмицата ще успеете да отхвърлите затруднения, чието решение не е зависело изцяло от вас, а от външни фактори или нечия воля. Резултатът ще ви окуражи и зареди с добро настроение, което пък е предпоставка всичко, с което се захванете да ви се получава от раз. Деловите контакти ще са интензивни.

Вслушвайте се в мнението на колегите, особено на по-младите от вас. Те невинаги са достатъчно опитни, но го компенсират с фантазия и ентусиазъм. Може да ви подскажат оригинални идеи за текущата работа или пък за освежаване на личните отношения, за прекратяване на остър конфликт. За любовните емоции разчитайте на чара и се доверете на интуицията си.

Датата на раждане разкрива личността

Водолей

Ще е малко трудно да създадете баланс между личните и професионални задължения през тази седмица. В личен план грижите ще са свързани с много близки роднини или приятели, които ще имат нужда от помощ, съвет и най-вече от присъствието ви. Излъчвате оптимизъм и действате окуражаващо.

В професионален план не е желателно да си поставяте твърде амбициозни цели, защото не всички условия за постигането им ще са налични. Не споделяйте, не обсъждайте и не очаквайте помощ за реализация на намеренията си. Някой може да ви подведе и да не оправдае доверието ви, макар и не умишлено, просто от безхаберие.

Що се отнася до романтиката, едва ли ще разполагате с желание и време за артистични прояви.

Риби

За част от заниманията ще ви е необходима концентрация, за останалата част – фантазия. Ще ви поискат услуга, за която не разполагате с достатъчно ресурс, така че не изкушавайте от мисълта да обещавате неизпълнимото, а участвайте със споделяне на опит в рамките на уменията си. Бъдете предпазливи, не е изключено да ви въвлекат в някаква интрига, която ще ви навреди. Отстоявайте интересите си и поставяйте твърди условия, когато се налага да приемате допълнителна работа.

Ще имате възможност да запознаете доста хора с професионалните си постижения и да разширите кръга на деловите партньори. Не е изключено някой от тях да се опита да скъси разстоянието и да промени характера на отношенията, внасяйки в тях романтична нотка. Ще е грубо от ваша страна да проявите пасивност.

Коментирай