Нотификации

Дневен хороскоп за 12 април

Раците да внимават с думите си

12.04.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Отношенията с любимия човек ще са леко дистантни и ще въздействат негативно на настроението ви. Стари разправии отново ще придобият острота. Ще ви се стори, че нямате никакъв оптимален вариант и сте в безизходица. Не се паникьосвайте, до вечерта ситуацията ще се промени.

Скорпион

Избягвайте крайностите. Както прекаленият оптимизъм, така и прекаленият песимизъм ще ви подтикнат към погрешни действия. Оценявайте факторите комплексно. Не е желателно да стигате до положение, при което виждате дървото, но не виждате цялата гора.

3 кристала с голяма сила

Стрелец

Подготвяйте старателно действията си и се въздържайте от щедри обещания. Преценявайте обективно собствените си възможности. Както безусловното доверие, така и прекалената мнителност ще затруднят текущите ви дела.

Козирог

Преценявайте разходите си изключително пестеливо. За днешните покупки и инвестиции се придържайте към поговорката: „седем пъти мери, един път режи“. Близък приятел или колега, на когото имате доверие ще ви подведе и разочарова. Постарайте се да изясните причините преди да решите, че е дошло време да прекратите връзката.

Водолей

Ще ви хрумнат куп идеи, свързани с подобряване на материалното ви състояние и повишаване на паричните постъпления. Подхождайте към реализацията им разумно. Ефектът от икономиите ще е дългосрочен, за разлика от необмислените (макар и малки) разходи, които ще ви затруднят на момента и ще е проблем да ги възстановите.

Риби

Ако имате дейности, за които се налага да общувате с официални инстанции, може да ги оформите днес. Резултатите ще са полезни не само за вас и ще се отразят положително на отношенията ви с колеги или съседи. Вслушвайте се в съветите на по-възрастни роднини при обсъждане на имотни въпроси.

Коментирай