Нотификации

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Венера носи положителни вибрации

19.08.2019г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Стрелец

Подкрепата на Венера и любимия човек ще ви накара да се чувствате невероятно. Партньорът може да ви съдейства с намирането на нова работа. Друга възможност е той или тя да има бизнес идея, която да реализирате. Всичко звучи хубаво, донякъде романтично и дори може да се влюбите още повече един в друг.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Козирог

Някои от вас планират пътуване в чужбина или дори да поставят своето ново начало в друга държава. Очакват ви добри перспективи. Като цяло седмицата за Козирозите се очертава спокойна, романтична. Обвързаните ще имат едно друго ниво на комуникация с партньора. По-хармонично, изпълващо. Необвързаните също имат шанс за нови запознанства.

Водолей

Необвързаните Водолеи ще се радват на интересни срещи, някой може да се окажат и по-интимни. Ще привличате с лекота вниманието на представителите на противоположния пол. Обвързаните ще се радват на любовни искри и положителни новини свързани с финансовото състояние на любимия човек.

7 въпроса, които да зададете на половинката си през първата година

Риби

Рибите ще се вълнуват от въпросите свързани с партньорството. Преди дни Марс се премести във вашия сектор на отношенията и ви мотивира да работите върху любовна връзка. Венера влиза в същата област на вашата диаграма, добавяйки потенциал за постигане на хармония. Насладете се на това, което ви се случва!

Снимка: istock

Коментирай