Нотификации

Дневен хороскоп за 27 август

Успехи за Скорпионите

27.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни
Ще удивите дори самите себе си с необичайното спокойствие, което излъчвате днес. Нищо не би могло да ви впечатли и да ви извади от зоната на собствения ви комфорт. Прекрасен момент за провеждане на трудни разговори с неприятни събеседници.

Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември

Скорпион
Началото на деня ще е белязано с успех, макар и дребен. С нещо, което ще ви зарадва и ще повиши настроението ви. През целия ден ще сте изключително общителни, остроумни и енергични. Опитайте се да вмъкнете между обичайните дейности и такива, с които преди време не сте се справили. Със сигурност ще ги довършите.

Стрелец
Убедителни сте и не бихте се поколебали да използвате дар-словото си, за да направите каквото сте си решили. Умението да се изказвате компетентно ще ви е много от полза. Само не прекалявайте и не давайте мнение по въпроси, за които си нямате ни най-малко понятие, ще навредите на авторитета си.

Седмичен хороскоп за 26 август - 1 септември

Козирог
Придържайте се към правилата и общувайте в рамките на добрия тон. С доста спорни въпроси ще се наложи да се занимаете днес. Търсете разумни решения, защото всеки от участниците „ще дърпа чергата към себе си“.

Водолей
Някой от близките ви ще има нужда от помощ и грижа. За вас това не е проблем, тъй като принципно обичате да сте полезни. Само към любимия човек не бива да прекалявате с вниманието, за да не реши, че се опитвате да налагате контрол и да се дистанцира.

Риби
Магнетични сте и въздействието ви е осезателно. Околните ще са готови да изпълнят всяка ваша молба дори да противоречи на някои техни разбирания. Ще постигнете споразумение по стари спорове, в които твърденията ви не са получили одобрение.

Коментирай