Влог: Ето как

Влог „Ето как“: Епизод 2 „Хормонален баланс и йога“ (Видео)

Тук може да гледате втори епизод от влог поредицата на Az-jenata.bg

24.09.2020г. / 15 23ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

На 23 септември се проведе вторият епизод от влог поредицата на Az-jenata.bg „Ето как“. В епизод 2, посветен на хормоналния баланс, ви срещнахме с йога инструктора Венета Евтимова

В лайфа, излъчван на живо в Az-jenata.bg и Фейсбук страницата ни, Венета сподели как можем да повлияем благоприятно на хормоналния баланс посредством йога пози. Освен демонстрация на полезните йога пози, Венета разказа и любопитни неща относно стреса и какви техники можем да използваме, за да го редуцираме.  

Във видеото ще може да видите примери за лесни йога упражнения, които може да правите както в зала, така и в домашни условия. По време на лайфа Венета отговори и на зрителски въпроси в реално време, които също може да проследите във видеото.

По време на лайфа Венета направи подарък на зрителите, като направи демонстрация на четене на карти Таро, която може да видите също в епизода.

Приятно гледане!

<iframe width="640" height="360" src="https://video2.ibg.bg/repository/mp4/eto-kak_part-2.mp4.1600939328.mp4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Коментирай